LABDARÚGÁS

2018.09.12. 13:26

Hátrányból fordítva nyert a Fanatic

Habár az NB II.-ben nem rendeztek fordulót a hétvégén, a női futballt szerető közönség így sem maradt program nélkül, hiszen a Szolnok Fanatic tartalékcsapata megkezdte szereplését a BLSZ női nagypályás bajnokságban – amelyet az elődök pontveszteség nélkül nyertek meg.

Pabar Gyula

Csörghe Tamás tanítványai a tavalyi bronzérmes Kormányőr SE-t fogadták, amely kihasználva a mieink kezdeti bizonytalanságát, hamar vezetést szerzett, amit a félidő végéig meg is őrzött.

A fordulást követően a szolnokiak magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, ami rövidesen gólokban is megmutatkozott. Ugyan a vendégek néhány kontratámadása kifejezetten veszélyesre sikeredett, az egyenlítés elmaradt tőlük.

Szolnok Fanatic II – Kormányőr SE 3–1 (0–1)

Vegyiművek pálya, 30 néző. Vezette: Fábián Erik

Fanatic: NAGY D. – Tóth V., Turcsoki, Nagy Z., Bozsó – SERFŐZŐ, Oláh, NOVÁK, Balogh B. (Pintér P.) – Bódi, Kovács K. (Balog R.). Vezetőedző: Csörghe Tamás. Edző: Galsi Zoltán

Kormányőr: ERDÉLYI – Kis R., Nagy B., Erdős (Egri), MOLNÁR A. – Csorba, Heer, Gondos, GLASZ, Harmatos – FUTÓ. Edző: Wachutka Zsolt

Gólszerzők: Bódi (51.), Novák (75.), Pintér P. (90.), ill. Csorba (7.)

Csörghe Tamás: – Nagy erőket mozgósítottunk, hogy hátrányból fordítva tudjunk nyerni. Mivel ez sikerült, így elégedett vagyok.

Wachutka Zsolt: – Végig a Szolnok dominált ugyan, mégis megvoltak a helyzeteink, hogy megnyerjük a mérkőzést. Mivel ezekkel a lehetőségekkel nem tudtunk élni, törvényszerű volt a vereség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában