fit-kid

2018.11.16. 09:36

Kitett magáért a Pelikán SE csapata

Az olaszországi Bibione-Lignano Sabbiadoro-ban a napokban rendezték meg a 16. Fit-Kid Európa Kupát és 2. osztályú nemzetközi versenyt. A szolnoki Pelikán SE csapata hat versenyzővel indult a rangos eseményen.

Forrás: Beküldött fotó

Poczai Andrea edző tanítványai közül, a nyitó napon Czikora Fanni egyéniben, Solti Zsófia és Solti Nóra pedig duóban mutatkozott be. Közülük Czikora Fanni kiváló gyakorlattal mutatkozott be, mellyel a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, míg a Solti ikrek az erős mezőnyben a negyedik helyet szerezték meg.

A folytatásban velencei kirándulás és pihenés is szerepelt a programban. A sportcsarnokban a Pásztor Gréta-Muhoray Viktória páros élményszámba menő gyakorlattal diadalmaskodott korcsoportjában.

A Mészáros Gréta-Pásztor Gréta-Muhoray Viktória összeállítású kiscsapat pedig egy teljesen új gyakorlattal debütált a viadalon. A kiváló produkciójuk eredményeként bronzérmet nyertek. A pelikános versenyzők ezúttal is maximálisan kitettek magukért, az eredmények pedig önmagukért beszélnek.

– Végtelenül büszke vagyok versenyzőinkre – nyilatkozta Greiz Péter, a Pelikán SE elnöke – , hiszen nemcsak fantasztikus eredményeket értek el, hanem igazi csapatként képviselték hazánkat és klubunkat. Mint tudjuk gyermekeink hétről-hétre nagyon keményen készültek a megméretésre, ennek meg is lett az eredménye.

Fotó: Greiz Péter/Beküldött fotó

– Nemcsak, hogy éremmel tért haza valamennyi versenyzőnk, hanem kétszer a dobogó tetejére is felállhattak. Köszönet érte edzőinknek, hogy biztosították gyerekeink számára a zökkenőmentes felkészülést. Köszönet a szülőknek a fantasztikus szurkolásért és támogatóinknak, hogy lehetővé tették számunkra az Európa-kupa részvételt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában