ajánló

2018.12.12. 10:39

Szombaton ismét Sportkarácsony lesz a szolnoki Tiszaligetben

Immár hagyománnyá vált, hogy a karácsony közeledtével Szolnok egyik vezető sportegyesülete, az Olaj Kosárlabda Klub élelmiszercsomagokkal, programokkal kedveskedik a nagycsaládosoknak, hátrányos helyzetűeknek.

Varga Csaba

A Szolnoki Olaj KK vezetői tizennégy esztendővel ezelőtt, 2004. december 20-án indították el az első Sportkarácsonyt játszóházzal, sportprogramokkal, koncertekkel. Ez idő alatt több ezer gyermeknek szereztek örömet.

Az elmúlt kilenc évben összesen 2700 családnak segítettek, mintegy 14 ezer kilogramm élelmiszer került a csomagokba. Folytatva a hagyományokat, ebben az évben kétszáz csomagot osztanak ki.

A nyolcszoros magyar bajnok Szolnoki Olaj KK csapata december 15-én (szombaton) háromnegyed négykor a Tiszaligeti Sportcsarnok előtt osztja ki az ajándékcsomagokat a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete részvételével.

Ezt megelőzően, a létesítményben délután három órai kezdettel a Szolnoki Olaj KK U20-as csapata a Körmend hasonló korú gárdájával mérkőzik, erre az összecsapására díjtalan a belépés.

Este hat órakor már felnőtt bajnoki rangadóra várják a szurkolókat, a listavezető Szolnoki Olaj KK-nak a trónkövetelő Egis Körmend lesz a vetélytársa. Ekkor a sportcsarnok előtt, a hagyományoknak megfelelően, forralt borral, teával és szaloncukorral várják a szurkolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában