Karate

2019.03.29. 12:02

Hat érmet szereztek a madarasi karatékák

A kunhegyesi Mikrotérségi Sportcsarnokban a napokban rendezték meg a XI. Kunmadaras Kupa Ippon Shobu országos bajnokságot.

Varga Csaba

– A remek helyszín, a kitűnő rendezőgárda és a rekordlétszámú nevezés – 25 klub 215 versenyzője indult a bajnokság küzdelmeiben – mondta Hamari Ádám, a kunmadarasiak szakosztályvezetője.

– Mindezek már előrevetítették, hogy jó hangulatú viadalra lesz kilátás Kunhegyesen. A magas színvonalról aztán jól felkészült karatékák gondoskodtak.

A kunmadarasi versenyzők is kiettek magukért, ugyanis 3 arany, 2 ezüst és 1 bronzérmet szereztek, ezekkel az eredményekkel az éremtáblázaton a 11. helyen végeztek. A csapatversenyt az Életforrás-Do nyerte, a második a Yama SE lett, míg a harmadik helyen a Katana SE végzett.

A kunmadarasi csapat eredményei:

KATA: IV. korcsoport fiú: … 4. Tóth Krisztián. V. korcsoport leány: … 4. Kecső Sára

KIHON IPPON KUMITE: III. korcsoport leány: 1. Fodor Petra. IPPON SHOBU KUMITE: IV. korcsoport fiú: 1. Tóth Krisztián, 2. Ágoston Zsolt, … 3. Hamari Botond. Kadett fiú (VI. kcs: 1. Ugró Richárd. Junior férfi: … 2. Ugró Richárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában