Vízilabda

2019.10.11. 10:40

Mindhárom magyar együttes győzött

Az orosz Kazanyt 13–10-re verő szolnoki csapat után a B csoportban érdekelt Ferencváros és az OSC is egyaránt háromgólos győzelemmel rajtolt a Bajnokok Ligájában.

Varga Csaba

A címvédő Fradi 15–12-re diadalmaskodott a német Waspo Hannover felett, míg az OSC-Újbuda szintén három góllal, 13–10-re nyert a horvát Mladost Zagreb ellen.

Az egyetlen negyedig szoros FTC–Hannover összecsapáson a házigazdák gólfelelőse, a nyáron Szolnokról igazolt Zalánki Gergő volt három találattal. A zöld-fehérek jövő szerdán újra hazai medencében játszanak, amikor a francia CN Marseille csapatát fogadják.

Az OSC–Mladost összecsapáson a házigazdák legeredményesebb játékosa, a nyáron ugyancsak a szolnoki csapat soraiból igazolt szerb olimpiai bajnok, Andrija Prlainovics volt négy góllal.

Az orvosegyetemisták jövő szerdán újra hazai környezetben szerepelnek, a Ferencváros által legyőzött Hannover lesz a vendégük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában