Galériával / Labdarúgás

2020.06.10. 10:20

A Build&Job gárdája diadalmaskodott a kétnapos focitornán

Az elmúlt hétvégén első alkalommal rendezték meg a Hida-kupa elnevezésű kispályás labdarúgótornát. A négy plusz egy főből álló csapatok ötször kettes kapukra játszottak a jánoshidai műfüves arénában.

Varga Csaba

Fotó: Pesti József

– Az eredetileg egynaposra tervezett viadalt a nagy érdeklődésre való tekintettel bővítettük kétnaposra, ugyanis 24 gárda adta le nevezését – mondta hírportálunknak Medve Dóra, a torna főszervezője.

– Nagy érdeklődés kísérte a meccseket, rendre több száz szurkoló állta körbe a nemrégiben átadott játékteret. Szenzációs gólokat, szép védéseket, tudatos játékot lehetett látni a csapatoktól, hiszen több, egykoron az első és másodosztályban megfordult futballista, valamint kispályás specialisták is pályára léptek a seregszemlén. A szombati és vasárnapi csoportmérkőzések után egyenes kieséses rendszerben jutottak a csapatok a körmérkőzéses döntőbe, amelyben óriási izgalmakat és körbeverést követően a Build&Job gárdája diadalmaskodott.

A döntő eredményei:

RD-­Stílus–Build&Job 5–4, Build&Job–Eurotrans 6–4, Eurotrans–RD-Stílus 5–2

A Hida-kupa végeredménye:

1. Build&Job (10–9) 3 pont, 2. Eurotrans (9–8) 3 pont, RD-Stílus (7–9) 3 pont.

A torna különdíjasai:

Legjobb kapus: Kormány Péter (Build&Job)

Legjobb mezőnyjátékos: Mile Krisztián (Eurotrans)

Gólkirály: Csőke Bence (RD-Stílus)

A nagy sikerű férfitorna után most vasárnap kilenc órától a hölgyfocisták is műfűre lépnek Jánoshidán. A szervezők tíz csapat nevezését fogadták, amelyek Heves, Pest és Szolnok megyéből érkeznek.

A villámtorna résztvevői:

Budaörs, Gyöngyös, Hívatlanok (Szajol), Jászberényi FC-Gyöngy Market, Jászberényi FC-Piac Market, Tóalmás, Szolnoki MÁV, Tiszaföldvár VSE, Tiszaszentimre KSK, Gyömrő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában