FUTSAL - Galériával

2020.10.14. 11:24

Egyetlen gól döntött a Jászárokszállás javára

A Jászárokszállás nyerte a megyei derbit a regionális futsalbajnokságban, miután egy góllal legyőzte a Lurkó Focimániát.

Varga Balázs

A kék mezes Jászárokszállás nyerte a rangadót

Fotó: Pesti József

Volt egyfajta pikantériája ennek a mérkőzésnek, hiszen két csapatunk lépett pályára, mégis három megyét érintett ez az összecsapás. Hétfő este ugyanis a Pest megyei regionális bajnokság Jász-Nagykun Szolnok megyei rangadóját Gyöngyösön rendezték meg.

A Jászárokszállás 10–4-es vereséggel kezdte a szezont a Ra­bel Fanatic ellen, míg a Lurkó Focimánia két mérkőzésen is pont nélkül maradt (3–7 és 3–6). Ezen a találkozón viszont csak egy találat esett, amelyet Seres Ruben szerzett a 21. percben, s amelynek köszönhetően a JVSE örülhetett a győzelemnek.

A következő körben az árokszállási csapat Tápiószentmártonra, a Kincsem Lovaspark II.-höz látogat, míg a Focimánia az Im­pe­rialt fogadja Szász­ber­ken. Mindkét mérkőzés hétfőn 19 órakor kezdődik.

JVSE-ROSENBERGER–LURKÓ FOCIMÁNIA FK 1–0 (0–0)

Gyöngyös. Vezette: Varga L. (Horváth M., Palásti).

Jászárokszállás: Varga M. – Tari, Nagy F., Seres, Petrányi. Csere: Korsós, Hájos, Szabó T., Kaszab L., Czuczor, Csikós. Edző: Kaszab Ádám.

Lurkó Focimánia: Ulviczki A. – Bársony, Bazsonyi, Fehér P., Szabó K. Csere: Dankovics, Szabó B., Rónai, Tóth T., Szücs B. Edző: Rácz Imre.

Gólszerző: Seres (21.).

Szerdán kupameccs vár a Focimániára

A Lurkó Focimánia a Magyar Kupa küzdelmeire is nevezett, melyben szerdán (18 óra) játssza második fordulóbeli mérkőzését – az első körben erőnyerő volt a szolnoki csapat. Az ellenfél egy igazi nagyágyú lesz Szászberken, az NB I.-ben harmadik helyen álló, a hat bajnoki meccsén 15 pontot szerző FC Veszprém.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában