Vízilabda

2020.10.24. 10:43

Szombat este újra vízbe száll a Tisza-parti pólóalakulat

Sorozatban kilencedik bajnoki győzelmét is megszerezte a Szolnoki Dózsa csapata, amely magabiztosan verte a Kaposvár legénységét.

Varga Csaba

Jansik Dávid jó játékára is szükség lesz

Fotó: Mészáros János

Jansik Dávid nyitotta meg a gólok sorát, majd a hetek óta jó formában játszó Dusko Pi­jet­lo­vics is betalált, a vendégek azonban gyorsan szépítettek. A következő hazai gólra majd öt percet kellett várni. Innentől viszont újra kiszakadt a gólzsák, az első félidő végén már 7–2-es állást mutatott az eredményjelző. A térfélcsere után sem adta fel a lelkesen játszó vendéggárda, amely azonban nem tudta megnehezíteni a listavezető szolnokiak dolgát.

SZOLNOKI DÓZSA–KAPOSVÁRI VK 16–8 (2–1, 5–1, 5–3, 4–3)

SZOLNOK: NAGY V. – Ko­na­rik, Drasovics 1, Angyal 1, PI­JET­LOVICS 5, FILIPOVICS 3, JAN­SIK D. 1. Csere: Bányai (kapus), Dőry 1, Schmölcz 2, Mel­kuhn, Kovács G. 1, Teleki, Szeghalmi 1. Edző: Zsivko Go­cics.

KAPOSVÁR: Grieszbacher – VIN­DISCH 2, Horváth Á. 1, Juhász-Szelei 2, LANGIEWICZ, Dobos D. 1, Mijic. Csere: Kak­sted­ter 1, Vadóc, Tóth Á., Jaj­ci­novic 1, Tóth-Gili, Vékony. Edző: Surányi László.

A szolnoki csapat szombat este hét órakor a Honvéd vendége lesz a fővárosban.

– Úgy tudjuk, a betegségek és az azt követő karantén miatt a Honvéd még nem lesz komplett a meccsen – mondta Zsivko Gocics. –

Mindez nem azt jelenti, hogy félvállról fogjuk venni az összecsapást. Nagyon is kemény mérkőzésre számítunk. Természetesen tovább akarjuk gyűjteni pontjainkat, hogy megőrizzük vezető pozíciónkat a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában