LABDARÚGÁS / megye II.

2021.05.13. 20:57

Ismét lépéselőnybe került a Tiszapüspöki

A megyei másodosztály 22. fordulójából elhalasztott mérkőzésen az éllovas Tiszapüspöki simán nyert a Tiszaszentimre otthonában, ezzel ismét hárompontosra növelte előnyét a Rákóczifalvával szemben.

Varga Balázs

Fotó: Pesti József

TISZASZENTIMRE–TISZAPÜSPÖKI 0–5 (0–4)

Tiszaszentimre, 50 néző. Vezette: Szabó József.

Tiszaszentimre: Kalóz – Szőke T., Szőke P., Madarász, Radu Alexandru, Szőke Á. (Kaló), Varga B., Pap, Czinege, Rózsa, Varga Z. Edző: Szőke Tibor.

Tiszapüspöki: PÓCS – PINTÉR, FERGE, KINYIK, MEDGYESSY (FARKAS Á.), NAGY, ANGYAL (DEÁK), SZEDLÁK, RAB (VARGA A.), POLYÁK, FARKAS I. (VÁRADI). Edző: Lukács Kálmán.

Az első félidőben megilletődötten, kapkodva játszottak a hazaiak. A gólokat végzetes védelmi hibákat követően könnyedén érhették el a rutinos játékosokból álló bajnokaspiráns vendégek.

Gólszerzők: Angyal 2 (22., 28.), Szedlák 3 (30., 38., 89.).

Szőke Tibor: – Az első félidőben a rutinos vendégek eldöntötték a mérkőzést. A második játékrész már kiegyenlítettebb volt.

Lukács Kálmán: – Az első félidőben a szezon legjobb játékával szereztük meg a megérdemelt győzelmet. Igaz, lehetett volna nagyobb különbségű is, mivel tizenegyest hibáztunk.

Tudósított: Szivák Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában