Kézilabda

2021.05.28. 07:00

Továbbra is hibátlan a Székács

Az éllovas Székács KE Kunszentmártonban szerepelt azt NB II.-es férfibajnokság zárófordulójában.

Varga Csaba

Csanádi Valter fél tucat gólt lőtt a Kunszentnek

Forrás: Miklós TV

Fotó: SZEMVIDEO.hu

A megyei rangadót a paprikás hangulat jellemezte, a játékvezetők azonban igyekeztek kézben tartani az összecsapást. Az első félidő végére háromgólos előnyt építettek ki a vendégek. A hazaiak mindent megpróbáltak, de nem tudták ledolgozni hátrányukat. A Székács megszerezte 21. győzelmét, vasárnap 18 órakor pedig a Mezőtúrt fogadja.

Csanádi Valter fél tucat gólt lőtt a Kunszentnek
Fotó: Miklós TV

– Színvonalas, szoros mérkőzést tudtunk játszani a listavezetővel. A végeredmény kimenetele azonban nem csak rajtunk múlott. Elismerésem a Székács bajnoki címéhez – mondta Szőke István, a kunszentiek edzője.

A törökszentmiklósiak edzője, Szloska Krisztián pedig azt nyilatkozta: – A helyzetkihasználásunkkal nem vagyok megelégedve, de a lényeg, hogy ismét megnyertünk egy forró hangulatú megyei rangadót.

Kunszentmártoni KSK–Székács KE 24–26 (11–14)

Kunszentmárton, 100 néző. Vezette: Katona, Konyári.

Kunszentmárton: Subicz – Birgés 5, Gelley 7, Pásztor 2, Békési 1, Cselovszki 1, Danku. Csere: Polgár (kapus), Fekete K. 4, Krasznai 4, Szikszay, Kovács A. Edző: Szőke István

Törökszentmiklós: Varga I. – Szollár 3, Szöllősi 4, Csanádi V. 6, Nyári 5, Holló 7, Nyikos 1. Csere: Rizinger (kapus) Kapás, Csanádi A., Sipos, Deák D., Perjési, Pásztor. Edző: Szloska Krisztián

További eredmények: Mezőtúri AFC–Csongrád 28–25, Túrkevei VSE–Békéscsabai BDSK 34–42. Nők: Mezőtúri AFC–Szarvas 22–28

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában