LABDARÚGÁS

2021.06.21. 20:17

Újabb játékos távozik a MÁV védelméből

Távozik Tamás László a Szolnoki MÁV-tól, a 33 éves védő Szentlőrincen folytatja pályafutását – adta hírül a baranyai klub hivatalos közösségi oldala.

Varga Balázs

Tamás László (balra) 45 bajnoki mérkőzésen lépett pályára Szolnokon

Forrás: Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

A ballábas belső védő a következő szezonban az NB II.-es Szentlőrinc együttesét erősíti majd, melynek szerelését 2007 és 2012 között már 148 alkalommal magára ölthette a gyergyószentmiklósi labdarúgó.

A Szolnoki MÁV-hoz 2019 szeptemberében érkezett a 194 centiméteres hátvéd a Haladástól. Kék-fehér színekben 45 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, mely találkozókon két gólt is szerzett.

Tamás Lászlóval együtt már öten távoztak a Tisza-partjáról a nyári átigazolási szezonban. Mint korábban írtuk, Molnár-Farkas Tamás Szegeden, Horgosi Donát Budafokon, Csirmaz István Csákváron, Novák Csanád pedig Nyíregyházán folytatja pályafutását, míg Bárdos Bence Diósgyőrben kezdte meg a felkészülést, így az ő távozása is valószínűsíthető.

Tamás László (balra) 45 bajnoki mérkőzésen lépett pályára Szolnokon
Fotó: Imre György / Békés Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában