LABDARÚGÁS / megye III.

2021.09.17. 06:59

Összecsap a tabella első két helyezettje, idegenben játszik az Apáti

A megyei másodosztályú bajnokság ötödik fordulójában egy-két kifejezetten érdekes mérkőzésre is számíthatunk a hétvégén.

Varga Balázs

Fotó: Pesti József

Az egyik ilyen a Kenderes és a Tiszagyenda találkozója, hiszen az első két helyezett csatázik egymással vasárnap. Nem mellesleg mindkét együttes százszázalékos eddig, így igazi ki-ki mérkőzésre van kilátás.

A másik pedig az újonc Tiszaföldvár II.-nek és az előző szezon bronzérmesének, a Cserkeszőlőnek az összecsapása lesz. Előbbi csapat negyedik, míg utóbbi harmadik jelenleg a tabellán, ami még akkor is rangadó, ha a hazaiak egy vereséget már elszenvedtek a szezonban.

Lesz természetesen a hátsó régióban is izgalmas párharc, a pont nélküli, 15. helyezett Jászboldogháza ugyanis az előtte álló jászkiséri csapatot fogadja.

Párosítások

Szombat: Abádszalók–Tiszaszentimre, Jászboldogháza–Jászkisér, Lurkó Focimánia–Túrkeve, Fegyvernek–Tiszajenő, 15.30.

Vasárnap: Jászszentandrás–Jászberény II., Kunmadaras–Jászapáti, Tiszaföldvár II.–Cserkeszőlő, Kenderes–Tiszagyenda, 15.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában