vízilabda

2021.10.05. 07:00

Szegeden tartja a kupa főpróbáját a Dózsa

A hétvégén a Bajnokok Ligája második selejtezőjének egyik csoportkörét Szolnokon, a Vízilabda Arénában rendezik. Előtte azonban bajnoki összecsapás vár a Dózsára kedden, rendhagyó időpontban, 12.30-tól a Szeged otthonában, a tavasszal felavatott Tiszavirág Sportuszodában.

Varga Csaba

A Szolnoki Dózsa vízilabda csapat csapott össze a debreceniekkel.

Fotó: Nagy Balázs

A szegediek a szolnokiakhoz hasonlóan két meccset tudtak le ez idáig, előbb hazai medencében 13–6-ra verték a Szentest, majd 14–6-ra kikaptak Újbudán, az OSC otthonában. A Dózsa pedig először 13–6-ra nyert Debrecenben, majd a második fordulóban 15–9-re legyőzte hazai környezetben a Kaposvárt.

– Most tartjuk a kupafőpróbánkat – mondta hírportálunknak Zsiv­ko Gocics, a Dózsa vezetőedzője.

– Nagyon készülünk a hétvégi három találkozóra, igyekszünk minden percet intenzíven kihasználni. Mindez nem azt jelenti, hogy félvállról fogjuk venni a keddi összecsapást. Ami jó hír, hogy már számíthatunk a kézsérüléséből felépült Nagy Ádám játékára is. Egyértelmű, hogy mindent bele kell adnunk a meccsen a jól és szervezetten játszó szegediekkel szemben is. Aztán készülhetünk tovább a hétvégi három ellenfelünkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában