Kézilabda

2021.12.17. 07:00

Második lett a Mezőtúr

A férfi NB II. Délkeleti csoportjában az őszi utolsó forduló mérkőzéseit tudták le a csapatok.

Varga Csaba

Ezúttal jól védekeztek a piros mezes mezőtúriak

Forrás: Miklós TV

A második helyen tanyázó mezőtúri gárda mintegy húsz perc után pörgött fel az üzemi hőfokra Újkígyóson. A félidő végén aztán Sütő Martin és Zvolenszki Attila találataival öt góllal megléptek vetélytársuktól. A fordulást követően tovább növelte előnyét a Mezőtúr, és végül magabiztos győzelemmel zárták az őszi idényt. 

Mezőtúri AFC-Syngenta– Újkígyósi FISE 38–29 (21–16)

Mezőtúr, 50 néző. Vezette: Serfőző K., Serfőző R. 

Mezőtúr: Lipták – Zalai 9, Papp K. 2, Dénes Á. 3, Andrikó 2, Tusjak 5, Zvolenszki 5. Csere: Czikó (kapus), Kocsor, Kovács T., Nyeső 2, Sárosi, Schnetter, Soós B., Sütő 10. Edző: Boda Péter. 

Boda Péter: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, hiszen az Újkígyós okozott már meglepetést ebben az évadban. Nem úgy kezdtük a meccset, ahogy szerettem volna, hiszen lassú játékkal nyitottunk. Időkérés után szerencsére átbillent a libikóka, és magabiztos gólra törő játékkal tudtunk nyerni. Örülök, hogy mindenki a pályára léphetett, és jó szájízzel tudunk elmenni a szünetre. Köszönjük az egész éves szurkolást! 

QSM Algyő–Szolnoki KCSE 29–36 (13–20)

Repülőrajttal indított a szolnoki csapat az Algyő otthonában, és a 10. percben már hat góllal vezettek. A folytatásban is remekeltek a vendégek, a Csibrány Márk–Gál Dániel– Matócsi István–Takács Péter kvartett gólparádéjával magabiztos győzelmet arattak. 

Makó KC– Kunszentmártoni KSK 36–29 (17–14)

A kunszentiek játékosa, Branyiczki György hiába lőtt 11 gólt, mégsem tudtak pontot szerezni a harmadik helyen tanyázó makóiak otthonában. A Túrkeve–Székács mérkőzést (28–34) november 6-án játszották.

A bajnokság állása:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában