Röplabda

2022.02.26. 21:09

A fővárosban nyert a Jászberény

A női NB I. alapszakaszának utolsó előtti fordulójában a Kispestnél vendégszerepelt a Jászberény. A sereghajtó berényi hölgykoszorú a nyitószett elvesztése után hengerelt, s 3:1-re megnyerte az összecsapást.

Sebestyén János

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

A hatodik helyezett kispesti együttes esélyeshez méltóan kezdte a találkozót, s szorosan ugyan, de behúzta az első szettet. A folytatás hasonlóan kiélezett játékot hozott, de a végjátékban ezúttal a berényi csapat koncentrált jobban, s kiegyenlített. 

A harmadik felvonásban aztán újra a vendégcsapat akarata érvényesült és esélyt sem adva a házigazdának megfordította a mérkőzés állását, sőt a végletekig kiélezett negyedik játszma hajráját is Deme Gábor együttese bírta jobban, ezzel megnyerte az összecsapást, s az érte járó három pontot is bezsebelte.

A JVT győzelmével ugyan még mindig az utolsó helyen áll, de egy pontra megközelítette a jövő heti ellenfelét, a Debrecent.

 

Kispest SE–Jászberény VT 1:3 (22, –24, –16, –23)

Budapest, Szent Gellért Sportcsarnok, 60 néző. Vezette: Selega B., Kiss Z.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában