Labdarúgás

2022.03.19. 07:00

Vízválasztó kiesési rangadó vár a MÁV-ra

Rendkívül fontos mérkőzés vár az NB II. 29. fordulójában a sereghajtó Szolnoki MÁV-ra, amely vasárnap 17 órától a 19. helyezett Budafok vendége lesz.

Varga Balázs

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

Négy meccse gólképtelen, valamint öt összecsapás óta nyeretlen a MÁV, tehát mindkét rossz sorozatát meg kell szakítania, hogy nyerjen ezen a kifejezetten hatpontos találkozón. S mikor győzzön a csapat, ha nem most, az éppen előtte álló együttes ellen? Persze idegenben nem könnyű, ráadásul a fővárosiak nagyobb önbizalommal várhatják a mérkőzést, mivel hétfőn 3–2-re nyertek a Haladásnál. 

Több kell csapatainktól 

Vasárnap 14 órától lépnek pályára harmadosztályú együtteseink. 
Az utolsó szalmaszálba kell belekapaszkodnia a Törökszentmiklósnak, amely a Hajdúszoboszlót fogadja, hiszen a legrosszabb bennmaradó, 16. helytől 12 pont a TFC lemaradása. Össze kell kapnia magát a Jászberénynek is, hiszen a kék-fehérek 2022-ben még nyeretlenek – csupán egy pontot szereztek –, de a Kisvárda II. ellen még hazai pályán sem lesz könnyű javítaniuk. Jobb helyzetben van viszont a Tiszafüred – forma alapján –, amely Sényőn nem lép pályára győzelmi kényszerben.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában