Labdarúgás

2022.07.13. 07:00

Visszatérő Berényben, távozók a MÁV-nál

NB III.-as csapataink közül három gárdára vár edzőmérkőzés a szerdai napon.

Varga Balázs

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Fejes János és Re­mili Mohamed után bejelentette a harmadik nyári igazolását a Jászberény. Visszatér a klubhoz a pályafutását Szolnokon kezdő, de többnyire a berényi utánpótlásban pallérozódó Ludasi Martin. A 28 éves védő egy kecskeméti és egy kiskunfélegyházi idény után szerepel majd ismét a JFC színiben. 

A Szolnoki MÁV-nál viszont csak újabb távozókról tudunk beszámolni: Kurdics Levente Kazincbarcikán, míg Lakatos Csaba Dorogon folytatja pályafutását. Egyébként az előző szezon csapatából öten készülnek jelenleg a Tisza-parti együttessel, Rokszin Ádám, Tisza Kálmán, Földi Marcell, Gohér Gergő és Tömösvári Bálint, ám utóbbi három játékos távozására továbbra is van esély. Visszatérhet viszont a saját nevelésű Lengyel Béla a kék-fehérekhez. A 31 esztendős középpályás 2016-ban távozott Szolnokról, azóta megfordult Cegléden, Ajkán és Budaörsön. 

Három edzőmeccs szerdán 

NB III.-as csapataink közül három gárdára vár edzőmérkőzés a szerdai napon. A Jászberény Szarvason vendégszerepel (18 óra), a Karcag Kabán (18.30), míg a Tiszafüred eredetileg a DEAC ellen lépett volna pályára, helyette a Monostorpályit fogadja 18.15-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában