Labdarúgás

2022.09.26. 14:24

Egy csapatként küzdöttek a fiúk

Bogdanovics szerint így nyert a Karcag a Hajdúszoboszló ellen

Rózsa Róbert

Igor Bogdanovics helyes utat mutatott hétvégén a karcagi csapatnak

Fotó: Pesti József

Már megint korai kapott gól! – mondhatták a csapatot újfent Balmazújvárosba elkísérő karcagi szurkolók, miután csapatuk már a kilencedik percben gólt kapott. S tehették volna ezt joggal, hiszen a Karcagi SE mostanság nem jött ki jól azokból a találkozókból, amelyekben hamar hátrányba került (Körösladány, 2–5, BVSC, 0–5).

Ám Karcagon ezúttal sikerült felállni, sőt, jókora verést mérni az eddig kiválóan muzsikáló Hajdúszoboszlóra. Úgy tűnik, három vereség után a Nagykunságban tudják, hogyan kerüljenek ki a gödörből.

– Tizennégy nap szünetünk volt a bajnokságban. Ezt az időt kellett kihasználnunk, és úgy szervezni a munkát, hogy visszataláljunk a helyes útra, ráadásul egy jó csapatból kellett felkészülnünk – mondta hírportálunknak a győzelmet követően a Igor Bogdanovics, a Karcag szakvezetője. – Az előző mérkőzéseink nagyon nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna. De ez egy új csapat. Ezért a kudarcok után sem siránkoztunk, és most sem örömködünk – fogalmazott a tréner.

– Ezúttal nem fogott meg minket a bekapott gól. Higgadtak tudunk maradni, és érezhető volt, hogy meg tudjuk fordítani a találkozót. A siker kulcsa az volt, hogy egy emberként küzdöttek a pályán a fiúk – mutatott rá Bogdanovics. Hozzátette: bízik benne, hogy ezzel a győzelemmel megindulnak felfelé.

Erre pedig hamarosan választ is kaphatnak Karcagon, hiszen szerdán már Egerben lépnek pályára, majd hétvégén a Pénzügyőrt fogadják.

Karcagi SE–Hajdúszoboszló 6–1 (2–1)

Balmazújváros, 200 néző. V.: Újhelyi Tamás

Karcag: Ferdinisec – Virág, Papp Zs., Tóth M., Éles (Kuti, 67.) – Gyönyörű (Szentannai, 74.), Tóth G., Juhász M., Misák (Hussein, 63.) – Maruscsák, NAGY N. (Szabó L., 74.). Edző: Igor Bogdanovics.

Gólszerzők: Nagy N. (18., 61., 71.), Maruscsák (44.), Tóth G. (86.), Juhász M. (90.) ill. Vincze (9.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában