Labdarúgás

2023.01.11. 16:47

Merész álmokat szövöget a Túrkeve

A megyei II. osztály kilencedik helyéről várja a folytatást Jandó Ferenc csapata

Kovács Levente

A feketemezes túrkeveiek bíznak a jó tavaszi szereplésben

Fotó: Pesti József

– Nyolc játékos érkezett hozzánk a nyáron, az őszi idényünk javarészt a csapatépítésre ment rá, de több van ebben a keretben, mint amit mutat a tabella. Sajnos kapus nélkül kellett lejátszanunk a meccseket, hiszen az első mérkőzés után féléves eltiltást kapott Gulyás Gergő, így a túrkevei kézilabda együttes hálóőre védett ősszel – beszélt a bajnokság első feléről a csapat edzője, Jandó Ferenc.

Január 19-én kezdik a túrkeveiek a felkészülést, az első megméretésük egy hazai rendezésű teremtorna lesz. Emellett három edzőmeccs várható, a Fegyvernek, a Tiszaszentimre és a Berekfürdő ellen. Három távozója lesz az együttesnek, őket szeretné pótolni Jandó Ferenc, aki főleg a védelmet erősítené meg.

– A tavaszi szezonra szeretnénk felzárkózni, ha jól sikerül a felkészülésünk, akkor akár merészebb álmokat is szövögethetünk, és a legjobb négyben is végezhetünk. 

A Túrkeve őszi eredményei:

Túrkeve–Abádszalók 4–2, Túrkeve–Tiszaszentimre 2–3, Fegyvernek–Túrkeve 1–3, Túrkeve–Tiszaföldvár 4–4, Lurkó Focimánia–Túrkeve 5–0, Túrkeve–Jászboldogháza 8–2, Tiszagyenda–Túrkeve 8–3, Túrkeve–Kunmadaras 4–4, Túrkeve–Jászjákóhalma 4–7, Jászapáti–Túrkeve 2–2, Túrkeve–Tiszajenő 1–1 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában