Futsal

2023.01.16. 17:08

Nem szereztek pontot hölgycsapataink

A női NB II. Keleti csoportjában az 5. forduló mérkőzéseit rendezték meg.

Varga Csaba

A szürke mezes berényieknek semmi sem sikerült az Újfehértó ellen

Fotó: Pesti József

Vármegyénk hölgycsapatainak, ezúttal nem termett babér, ugyanis a jászberényi Testvériség SE és a Tiszaföldvár VSE is alulmaradt aktuális ellenfelével szemben.

Eger SE–Tiszaföldvári VSE 7–3 (3–2)

Eger, 50 néző. Vezette: Kocsis J., Forgó Zs. (Juhász S.)

Tiszaföldvár: László R. – Fazekas A., Pap R., Oravecz, Hegedűs K. Csere: Somogyi, Hegedűs A., Gál A., Sütő. Edző: Magyar Sándor.

Gólszerzők: Nagy Z. 3 (3, 23, 34. p.) Szivósné 2 (11, 37. p.) Mátyás P. 2 (17, 31. p.) ill. Hegedűs A. (4. p.), Hegedűs K. (20.), Fazekas A. (26.)

Az első félidőben még jól bírta a tempót a földvári együttes. A térfélcsere után azonban kijött a nagyobb rutin és tudásbeli különbség, az egriek pedig behúzták a meccset.

Tehetség SE–Újfehértó 0–4 (0–2)

Jászberény, 30 néző. Vezette: Fekésházy M., Cserni T. (Vitárius G.)

Jászberény: Farkas – Fábián, Fülöp, Ádám R., Pintér. Csere: Kollár, Hagymásy, Molnár. Edző: Csörghe Tamás

Gólszerzők: Lakatos (2. p), Kertész (15. p), Pozsgai (30. p), Bálint (36. p)

Az újfehértói csapat tudatos játékkal rukkolt ki, s hiába támadta végig a Testvériség SE a mérkőzést, a gólokat azonban a vendégek rúgták.

– A mérkőzés előtti napon éjszakába nyúló pénzdíjas teremtornán voltunk Tiszafüreden, amit heroikus küzdelemben meg is nyertünk – mondta hírportálunknak Csörghe Tamás, a jászberényiek edzője. 

– Hiába mozgósítottuk a bajnoki találkozón az utolsó erőtartalékainkat is, ezúttal tompábbak voltunk, és a koncentráció is hiányzott. Ez egy meccs volt a sok közül. Igérjük, hogy a következő fordulóban, pénteken Tóalmáson javítani fogunk. Most pedig a szombati, füredi sikerrel vigasztalódunk

A bajnokság állása: 

1. Gyula 12 pont, 

2. Eger 10, 

3. Tehetség SE 10, 

4. Újfehértó 9, 

5. Borsod SK 9. 

6. Tóalmás 6, 

7. Tiszaföldvári VSE 3, 

8. Levelek 0 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában