Labdarúgás

2023.02.17. 15:55

Nyolc új játékossal várja a tavaszt a Szajol

Szinte teljesen átalakult az együttes kerete.

Kovács Levente

Nyolc új érkezővel harcolnák ki a bennmaradást Donkó Krisztiánék (labdával)

Fotó: Pesti József

Majdnem egy egész kezdőcsapatnyi játékos érkezett a télen a Jászberény II. visszalépése miatt jelenleg a megyei I. osztály sereghajtójához, a Szajolhoz.

Többnyire helyi kötődésű játékosok igazoltak a csapathoz a télen, hogy elsősorban segítsenek saját kisvárosuk együttesén, hogy kivívja a bennmaradást a megyei élvonalban. A játékosok mellett Balogh Pál személyében egy új edzőt is köszönthetett a klub, aki nemcsak játékosként, de edzőként is tevékenykedett az NB II.-ben, így mindenképpen erősítést jelent majd tapasztalata.

Visszatérve a játékosokra, Vincze Patrik az NB III.-as Tiszafüredtől, Polónyi Zsombor pedig a Szolnoki MÁV-tól érkezett, igaz, utóbbi javarészt csak csereként lépett pályára a harmadosztályban. Bajnokságbeli riválistól igazolt át Kávási Gergő és Szőke József, akik Martfűről tették át székhelyüket, a szajoli kötődésű Haris Ádám Tiszaföldvárról tért haza, Pelles András pedig legutoljára Tószegen szerepelt a 2019/2020-as szezonban, azonban rutinjával valószínűleg hozzá tud majd tenni a csapat teljesítményéhez. Fekete Dávid és Lajkó Erik pedig a megye III.-as Szolnok Fanatictól érkezett Szajolba. 

Az igazolásokkal kapcsolatban, Balogh Pál, a csapat edzője is megszólalt: 

Igyekeztünk olyan játékosokat hozni, akik emberileg és tudásban is hozzá tudnak tenni az együtteshez. Az, hogy mekkora erősítést jelentenek, a pályán dől majd el, de nem lesz sok időnk arra, hogy beépítsük az újakat, mert minden egyes pontra szükségünk lesz tavasszal, hogy elkerüljük a kiesést. Úgy gondolom, jó közösség alakult ki, amellyel az a célunk, hogy kiharcoljuk a bennmaradást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában