Szoljon podcast

2023.03.11. 19:55

Rudner Gábor: Jó szezont futunk, de még nem értünk el semmit

A Szolnoki Olajbányász kosárlabdázója, Rudner Gábor értékelte a szezon eddigi részét, illetve beszélt a csapat céljairól is. Kérdeztük az NBA-ről, párkapcsolatáról, sőt még egy kis játékra is invitáltuk.

Kovács Levente

Vendégünk: Rudner Gábor kosárlabdázó

Kedvező helyzetből fordulhat a szezon hajrájára a Szolnoki Olajbányász, mely jelenleg a második helyen áll az alapszakaszban, illetve címvédőként várhatja az áprilisi kupát is. Rudner Gábor, az együttes csapatkapitány-helyettese legfrissebb podcastünkben értékelte a jelenlegi idényt, beszámolt a csapat által kitűzött célokról, illetve általa betekintést nyerhettünk, milyen a hangulat az Olajbányász öltözőjében.

Rudner szót ejtett többek közt a szintén szolnoki, de jelenleg Miskolcon kosárlabdázó Kányási Veronikával való párkapcsolatáról is: kiderült, hogy szabadidejükben inkább hanyagolják a sportot.

A 25 éves játékos összehasonlította az amerikai és európai kosárlabdát, de beszámolt arról is, hogy szerinte milyen irányba halad jelenleg a sportág. Felvetettük, lehet-e tanulni az NBA-ből videón, vagy akár televízión keresztül, és ezt hogyan fogadja Gasper Potocnik, az Olajbányász vezetőedzője.

A podcast végén pedig egy játékra invitáltuk Rudner Gábort, mely során kicsit jobban megismerhettük őt is, illetve a csapat játékosait. A játékossal Kovács Levente, hírportálunk sportújságírója beszélgetett.

A felvételt meghallgathatják YouTube és Spotify csatornánkon is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában