Futsal

2023.05.23. 15:58

Győzelemmel búcsúzott közönségétől a Tiszaföldvár

Megnyerte szezonbeli utolsó hazai mérkőzését a Tiszaföldvár futsalcsapata.

Rózsa Róbert

Benedek Zsolték (balra, sárgában) megnyerték utolsó, Tiszaföldváron játszott meccsüket a szezonban

Forrás: MW Archívum

Fotó: Pesti József

Alaposan kiéheztette közönségét a Tiszaföldvár csapata az NB II.-es szezon rájátszásában. A play offba az alapszakaszból másodikként bejutott TiSE ugyanis első nyolc felsőházi találkozóján nyeretlen maradt, így amellett, hogy hamar elúsztak a bajnoki álmok, sok sikerélményben sem lehetett része a hazai Homoki Sportcsarnok közönségének.

Nem úgy hétfőn, a 9. fordulóban, amikor is Bozsó Lászlóék olyan fogadtatásban részesítették az ellenfél Dunakeszit, mintha az addigi „elmaradásaikat” akarták volna törleszteni drukkereiknek – ez volt idénybeli utolsó hazai meccsük.

A Földvár már az első félidőben nagyarányú vezetésre tett szert, gyakorlatilag az első húsz percben eldöntötte a győzelmet négy rúgott góljával. A második játékrészben ezt újabb öt találattal toldották meg, és 9–3-ra nyertek. Így egy fordulóval a pontvadászat vége előtt még van esélyük elmozdulni az utolsó helyről. Igaz, ehhez a Gyöngyös pontvesztése szükséges.

Tiszaföldvár–Dunakeszi 9–3 (4–1)

Tiszaföldvár, Homoki Sportcsarnok. Vezette: Szűcs László (Vilmányi, Varga Gy.)

Gólszerzők: Ficsor (3., 37.), Vincze P. (6.), Székely D. (17., 23., 30.), Bozsó (18.,23.), Sindel (38.), ill. Temesi (20.), Sásdi (26.), Dénes M. (40.)

Az NB II. Keleti csoport felsőház állása: 1. Csenger 26 pont, 2. Maglód 24, 3. Kincsem Futsal 16, 4. Dunakeszi 13, 5. Gyöngyös 11, 6. Tiszaföldvár 9 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában