Labdarúgás

2023.05.06. 19:30

Kapitánya nélkül utazik Miskolcra a Tiszafüred

Győzelme esetén meg is előzné vasárnapi ellenfelét a Dorcsák-csapat.

Jegesi László

A füredi csapatkapitány, Szabó Viktor (kékben) játékára nem számíthat csapat a vasárnapi, Diósgyőr II. elleni mérkőzésen

NB III. Keleti csoport

Vasárnap, 11.00

DVTK II.–Facultas-Tiszafüredi VSE

A hosszú ideje hullámvölgyben lévő Tiszafüred gárdájának szükség lenne a győzelemre a Diósgyőr otthonában. Az őszi önmagát csak keresgélő Tisza-tó-partiakra szinte rá sem lehet ismerni az utóbbi időben. Március közepe óta egy győzelem és két döntetlen mellett nyolc vereség szerepel a nevük mellett, ám a legutóbbi, Vasas II. elleni pontosztozkodás már adhat némi bizakodásra okot – a hajrában akár nyerhetett is volna a Dorcsák-csapat.

Mostani ellenfelével szinte hajszálra egyformán szerepel, ahhoz azonban, hogy teljes nyugalomban várhassák az utolsó két mérkőzést, szükség lenne a három pontra Diósgyőrben. A fiatal hazai gárda nem adja majd olcsón a bőrét, mint ahogy legutóbb a második Putnok otthonában sem tette, helyzeteik alapján – vereségük ellenére – győzelmet érdemeltek volna. A Tiszafüred a megsérült csapatkapitány Szabó Viktor nélkül kel útra, Kalóz Ádám viszont minden bizonnyal vállalja ismét a játékot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában