Evezés

2023.06.11. 15:50

Csillogóra sikerült a zárónap is Bledben: újabb érmeket nyertek a szolnokiak

Az idei bledi nemzetközi viadal harmadik, utolsó versenynapja sem maradt szolnoki érmek nélkül.

Rózsa Róbert

Pádár Luca edzőjével, Molnár Dezsővel a felnőtt bronz után az ifi-verseny aranyérmének örülhetett

Fotó: Facebook.com / Tisza Evezős Egylet

Miután a szombati napon is számos szolnoki győzelem született a Bledi-tavon tartott versenyen, a vasárnap újfent sikereket hozott a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola, és a Tisza Evezős Egylet versenyzői számára.

Mint a klub beszámolójában olvasható, Kalmár Áron és Pálmai Ágoston a már jól összeszokott, Kunstár Simonnal (Szeged) és Csizmadia Ádámmal (Győr) alkotta ifjúsági négyese vasárnap a felnőttek között állt rajthoz, ahol nagy előnnyel aranyérmet nyertek, majd Boros Bálinttal, Boros Olivérrel, Koncsik Dominikkal (Csepel) és Király Miklóssal (Szeged) nyolcasban az ezüstérmet szerezték meg, szintén a felnőttek között. Pádár Luca az ifik között hatalmas előnnyel szerezte meg az elsőséget, és Drávucz Dániel sem talált legyőzőre a serdülő egypárak döntő futamában.

Nagy-Müller Zalán és Rácz Regő, kiegészülve Hajdú Andrással (Szeged) és Klauber Zénóval (Csepel) a férfi serdülő négypárak döntő futamában nyertek ezüstérmet. Bíró Julianna, illetve Rozmus Míra (Balaton), Vágó Emma (MTK), Mácsai Lilla (Szeged) női serdülő négypárban szoros versenyben szerzett bronzérmet.

További szolnoki helyezések: Juhász Bianka, Takó Lilla női ifi 2–4. hely, Pomázi Bálint, Shah Amir férfi felnőtt 2–6. hely, Kiss Csende Ajna, Halas Zita (Mohács) női ifi 2x 8. hely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában