Bozsik Intézményi Program

2023.06.17. 15:10

Szuper meccseket játszottak az ifjú focisták Rákóczifalván, ráadásul meglepetéssel is várták őket

Szolnoki iskolákból is érkeztek ifjú labdarúgók a Bozsik Intézményi Program záró gálájára.

Kovács Berta

A gyerekek lelkesen, a játék öröméért rúgták a labdát

Forrás: Beküldött fotó

Fotó:

A napokban rendezték meg Rákóczifalván a Bozsik Intézményi Program összevont záró rendezvényét. Az egy tanévnyi program ősszel kezdődött, és óvodástoktól a 8. osztályos tanulókig vettek részt benne, de ezúttal csak általános iskolásoknak rendezték a záró focigálát.

Ruskó Zsolt, a falvai sportegyesület vezetője – a szakember fogja össze a térségi Bozsik Programot is – elmondta, két szolnoki iskola, a szandaszőlősi intézmény, valamint a helyi általános iskola diákjai vettek részt a záró programon, ez körülbelül 170 gyermeket jelent. Hat pályát jelöltek ki, ahol a diákok négy korcsoportban játszottak meccseket, melyek ezúttal nem díjazásért folytak, most valóban csak a labdarúgás élvezet volt a cél.

A Bozsik Programot a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében zajlik, előszobája a sportág komolyabb művelésének, célja, hogy intézményi keretek között megtalálják a tehetséges, labdarúgásért rajongó gyerekeket. A szövetség meg is ajándékozta a záróprogram résztvevőit: gyakorló és egykori élfutballisták által aláírt kártyákkal lepte meg őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában