Kosárlabda

2023.07.03. 15:00

A rivális Jászberény erősségét igazolta le a Cegléd

Rutinos center érkezését jelentette be hétfőn a Cegléd, a magasember épp térségünk másik csapatától, a Jászberénytől érkezik a Pesti megyeiekhez.

Rózsa Róbert

Cegléden számíthatnak rá, hogy Olasz Ádám (labdával) komoly erősítést jelent centerposzton

Fotó: Pesti József

Jelentősen erősödhet a másodosztályú Cegléd palánk alatti játéka a következő idényben, a Pest megyei együttes ugyanis hétfőn bejelentette, hogy náluk folytatja pályafutását Olasz Ádám. A 201 centiméter magas játékos korábban több első ligás klubnál is megfordult, így a Zalaegerszegnél, a Pécsi VSK-nál és a Szegednél is. A 26 éves center az előző két idényt a Jászberényi KSE kötelékében töltötte, ahol a csapat egyik legfontosabb játékosaként 11 pontot és 5,7 lepattanót átlagolt. Olasz egy éves kontraktust kötött a Cegléddel.

Nem ő az egyetlen friss igazolása a Ceglédi KE-nek, a napokban több új játékost is bejelentett a klub. Salgótarjából érkezik horvát különítmény Ceglédre, nevesül a biztos kezű triplázó Veljko Dragasevics, valamint az irányító Dominik Herendics – utóbbi visszatérő, ugyanis a 2021-2022-es idényben erősítette már a CKE-t. Négyes posztra pedig a Veszprém kiválóan lepattanózó 22 éves játékosának, Orogona Gergőnek a játékjogát szerezték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában