Kosárlabda

2023.07.15. 21:22

Jászberényi játékost is beválogattak a 3x3-as magyar keretbe

Sűrű programja lesz a jászberényi Lehet Kosársuli tehetségének, aki tagja az U17-es válogatott Európa-bajnoki selejtezőre készülő szűk keretének.

Rózsa Róbert

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Bekerült a korosztályos 3x3-as magyar válogatott Eb-selejtezőire készülő szűk keretébe Német Ákos, a Lehel Kosársuli játékosa. A magyar fiatalok augusztus 4-e és 6-a között vívják meg kvalifikációs küzdelmeiket a kontinensbajnokságra. Addig is három edzőtábor vár rájuk, amelyeken a jászberényi tehetség is ott lesz.

– Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy a magyar válogatott tagja lehetek. Nagyon nagy öröm számomra, de azt is tudom, hogy rengeteg munkám van benne, hogy most itt tartok – nyilatkozta a Jászberényi KSE hivatalos közösségi oldalán Német Ákos. – Egy elég komoly felkészülésen megyünk keresztül, most Zágrábba utazunk egy tornára, ahol a legjobb eredményt próbáljuk elérni. Keményen dolgozunk azért, hogy a közelgő Európa-bajnoki-selejtezőn a lehető legjobb eredményt érjük el és kiharcoljuk a tornán való részvételt – fogalmazott a játékos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában