Atlétika

2023.09.25. 16:45

Háromfajta éremből is hoztak haza a szolnoki atléták a szlovákiai válogatott viadalról

Szép éremgyűjteményt halmoztak fel a szolnoki atléták a Nagyszombatban tartott U16-os válogatott viadalon: aranyból, ezüstből is bronzból is hozhattak haza.

Rózsa Róbert

Jól teljesített a szolnoki kontingens a szlovákiai válogatott viadalon

Fotó: Facebook.com / Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola

Nagyszombatban, U16-os válogatott viadalon léptek pályára a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola versenyzői múlt szombaton. Összesen öt szolnoki atléta húzott címeres szerelést, és mindannyian méltón képviselték is azt.

Amint a klub tájékoztatott, Kalics Krisztián 100 méteres síkfutásban új egyéni csúccsal, 11.13 másodperccel a dobogó második fokára állhatott fel, míg a 4x100-as váltóval futott 43.39-ces eredménye révén aranyérmet is ünnepelhetett. Harmadik helyen végzett magasugrásban Kalina Eliza (164 centiméter), kilencedik helyen pedig Karancsi Zsanett (150 centiméter).

Nem sok hiányzott a dobogóhoz női diszkoszvetésben Farkas Emesének, aki 34.29 méterig juttatta a szert, és a bravúros negyedik helyet szerezte meg. Női távolugrásban nyolcadikként zárt 5,24 méterrel Erdős Veronika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában