Futsal

2023.10.17. 15:00

Átvette a vezetést az NB II.-ben a Tiszaföldvár

Az NB II. Keleti csoportjának hatodik fordulójában a Tiszaföldvár a Nyírség FC vendégeként szerepelt.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Bozsó László tanítványai egy hét pihenőt követően játszottak ismét, miután a legutóbbi fordulóban a Gyulaháza gárdája lemondta a találkozót, így a földváriak 3–0-al megkapták az összecsapást.

A nyíregyházi együttes hét ponttal a hatodik helyen állt a mérkőzést megelőzően, míg  a földváriak a második helyen álltak, de abban a tudatban léptek pályára, hogy győzelem esetén a tabella élére ugorhatnak, ugyanis a Csenger múlt hét pénteken vereséget szenvedett a Rubeolától.

Mégis a szabolcsiak kezdték jobban a találkozót, a hatodik percben kapusuk révén ugyanis megszerezték a vezetést. A tiszazugiak Sipos Márk találatával még a szünet előtt egyenlíteni tudtak, így 1–1-es állással fordultak a csapatok.

A második játékrészben is a Nyírség FC talált be először, azonban egy perc alatt fordított a TiSE Szabó Tamás és Bozsó László góljaival, és 3–2-re megnyerték a mérkőzést, ezzel pedig vezetik az NB II. Keleti csoport tabelláját. 

Nyírség FC–Tiszaföldvár SE 2–3 (1–1)

Újfehértó, vezette: Szabó Péter (Szűcs L., Vilmányi S.)

Tiszaföldvár: Gerhát – Vincze P., Szabó T., Sindel, Juhász Zs. Csere: Sipos M., Bozsó, Balla, Polák, Szentmiklósi, Sándor B. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Szabolcsi (6.), Pekk (31.), ill. Sipos M. (15.), Szabó T. (33.), Bozsó (33.).

Kiállítva: Szabó T. (40.).

A hatodik forduló további eredményei: 

Rubeola–Csenger 6–4, Gyulaháza–Dunakeszi 6–2, Energia SC Gyöngyös–Kincsem Futsal 3–4, MEAFC-Miskolc–Airnergy 6–4.

Az NB II. Keleti csoport állása:

1. Tiszaföldvár 6 meccs 15 pont, 2. Csenger 5/12, 3. Rubeola 5/12, 4. Kicsem Futsal 6/10, 5. Airnergy 5/9, 6. Nyírség FC 6/7, 7. MEAFC-Miskolc 5/6, 8. Energia SC Gyöngyös 5/3, 9. Gyulaháza 5/3, 10. Dunakeszi 6 meccs 3 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában