Vízilabda

2023.10.14. 07:00

Tévésmeccset játszik a Szolnoki Dózsa a fővárosban

Immár a hatodik fordulónál tart az OB I. mezőnye, a Szolnoki Dózsa Praktiker csapata szombaton 16 órától a Vasas vendége lesz a Komjádi uszodában, ahol ott lesznek az M4 Sport+ tv kamerái is.

Varga Csaba

Teleki András (labdával) góljaira is szüksége lesz a Dózsának a Vasas ellen

Fotó: Mészáros János

Az angyalföldiek a számukra csalódást keltő negyedik helyen zártak az elmúlt évadban, az Eurokupa győzelemmel azonban valamelyest kárpótolták híveiket. Idén a Magyar Kupában ezüstérmet szereztek, míg a bajnokságban eddig hibátlanok. Az Eurokupában magabiztosan harcolták ki a főtáblára jutást, amelynek múlt szombati első fordulójában 11–3-ra verték a Budapest Honvéd legénységét, úgy tűnik tehát, hogy Konarik Ákosék jó formában várják a szombat délutáni meccset.

Ellenben a szolnoki gárda négy győztes mérkőzés után nagyon elrontotta a legutóbbi BVSC elleni bajnokiját, hiszen 13–8-ra kikapott fővárosi vetélytársától. Egy biztos, Kovács Gergőék ha továbbra is az élmezőnyhöz akarnak tartozni, akkor egy meccsen belül nem engedhetnek maguknak olyan rövidzárlatokat, mint a BVSC elleni harmadik negyedben, amikor hét gólt kaptak, de csak egyet lőttek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában