Labdarúgás

2023.11.01. 16:30

A Tószeg és a Szirmabesenyő várhatja az élről a zárófordulót

A hétvégi női keresztpályás bajnokság harmadik körét rendezték mindkét csoportban.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A női keresztpályás bajnokság harmadik fordulójában az I. csoportnak Kisújszállás, míg a II. csoportnak Tiszaföldvár adott otthont.

Az I. csoportban a Szirmabesenyő továbbra is hibátlan mérleggel áll, míg a Kisújszállás ezúttal sem szerzett pontot.

A II. csoportban a Jászfényszaru nem utazott el a mérkőzésekre, így ellenfelei 3–0-val nyertek. A tabella élén álló együttesek közül a Tószeg és a Tiszaföldvár gól nélküli döntetlent ért el egymással, ami előbbinek kedvezett inkább, hiszen így megtartotta első helyét. 

A hétvégén rendezik az alapszakasz utolsó körét, így akkor dől majd el, hogy mely csapatok folytathatják tavasszal a felső és az alsó házban.

Az I. csoport eredményei: Tiszafüred–Kisújszállás 2–0, Szirmabesenyő–Karcag 2–0, Abádszalók–Tiszafüred 0–2, Kisújszállás–Szirmabesenyő 0–4, Karcag–Abádszalók 0–0. 

A II. csoport eredményei: Tószeg–Tiszaföldvár 0–0, Jászfényszaru–Aranyszarvas 0–3, Fegyvernek–Tószeg 0–2, Tiszaföldvár–Jászfényszaru 3–0, Aranyszarvas–Fegyvernek 0–1.

Az I. csoport állása: 1. Szirmabesenyő 18 pont, 2. Tiszafüred 12, 3. Abádszalók 7, 4. Karcag 7, 5. Kisújszállás 0 pont.

A II. csoport állása: 1. Tószeg 14 pont, 2. Tiszaföldvár 12, 3. Fegyvernek 10, 4. Aranyszarvas 6, 5. Jászfényszaru 0 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában