Labdarúgás

2023.11.21. 16:00

Első helyen zárta csoportját a Tószeg

Pótolták az elmaradt mérkőzéseket a vármegyei női keresztpályás bajnokság II. csoportjában, melynek végeredményeként a Tószeg végzett az élen, második a Tiszaföldvár, harmadik helyen pedig a Fegyvernek végzett.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Hétvégén pótolták a november 5-ről elhalasztott mérkőzéseket a női keresztpályás bajnokság II. csoportjában. Múlt hét vasárnap a Tiszaföldvár az Aranyszarvast 6–0-ra, a Fegyverneket 2–0-ra győzte le, míg a Tószeg 8–0-s sikert aratott a Jászfényszaru ellen.

Ezzel pedig kialakult a tavaszi rájátszás mezőnye is, a felsőházba az I. csoportból a Szirmabesenyő és a Tiszafüred, a II. csoportból pedig a Tószeg, a Tiszaföldvár és a Fegyvernek jutott. Az alsóházban pedig az I. csoportból az Abádszalók, a Karcag és a Kisújszállás, a II. csoportból pedig az Aranyszarvas és a Jászfényszaru folytatja.

A II. csoport utolsó fordulójának eredményei:

November 5.: Tószeg–Aranyszarvas 5–0, Fegyvernek–Jászfényszaru 4–0. November 19.: Tiszaföldvár–Aranyszarvas 6–0, Jászfényszaru–Tószeg 0–8, Fegyvernek–Tiszaföldvár 0–2. 

A II. csoport eredménye:

1. Tószeg 20 pont, 2. Tiszaföldvár 18, 3. Fegyvernek 13, 4. Aranyszarvas 6, 5. Jászfényszaru 0 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában