Futsal

2023.11.21. 17:00

Idegenben is győzni tudott a Lurkó

A Lurkó Focimánia az NB III. Közép csoportjának nyolcadik fordulójában a Zsámbok vendégeként lépett pályára.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Lurkó Focimánia a legutóbbi mérkőzésén elveszítette hibátlan mérlegét az NB III.-ban, miután kikapott a Kincsem Futsal második gárdájától, azonban így is megtartotta második helyét a tabellán.

Rácz Imre csapata ezúttal a Zsámboknál vendégeskedtek, amely ha nyer, akkor azzal utolérte volna a Lurkót a táblázaton, így nem volt tét nélküli az összecsapás.

A szolnokiak kezdték jobban a találkozót, hiszen nyolc perc után már 3–0-ra vezettek, a szünetig azonban a hazaiak még szépíteni tudtak. A második játékrészben is a Lurkó volt először eredményes, majd egy gyors gólváltás után háromtalálatos különbséggel fordultak a csapatok a véghajrára. Habár a Zsámbok az utolsó tíz percben kétszer is betalált, Szokolai Viktor góljával eldöntötte a találkozót, a Lurkó Focimánia így 6–4-re győzött.

Zsámboki SE–Lurkó Focimánia FK  4–6 (1–3)

Kóka, vezette: Kéri I. Zoltán (Laczkó Z., Mohácsi I.)

Lurkó Focimánia: Szabó M. – Cziczás, Major, Szabó B., Szokolai. Csere: Bathó, Dankovics, Habara. Edző: Rácz Imre.

Gólszerzők: Kacsuk (13.), Balogh K. (25., 34.), Serbán (34.), ill. Cziczás (6.), Major (6.), Dankovics (8.), Bathó (23.), Szokolai (26., 36.).

Kiállítva: Cziczás (15.).

A bajnokság állása:

1. Kincsem Futsal II. 18 pont, 2. Lurkó Focimánia 15, 3. Kastélydomb 12, 4. Zsámbok 9, 5. Airnergy 6, 6. Ludovika 3, 7. Erőd FC 3, 8. KRE 0 pont, 9. Puebla – kizárva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában