Labdarúgás

2023.11.18. 09:00

Visszavágna a Martfű a Füzesgyarmatnak

A Martfű hétvégén azzal a Füzesgyarmattal találkozik, amelytől az első fordulóban 4–1-es vereséget szenvedett. Azóta feljavult Czinkon Szabolcs együttese, ráadásul jobb pozícióból várhatja a szombati összecsapást, mint a békésiek.

Jegesi László

Csúri Dájmond (feketében, középen) játékára nem számíthat Czinkon Szabolcs edző a Füzesgyarmat ellen

Fotó: Nagy Balázs

NB III. Dél-Keleti csoport, 16. forduló

Szombat, 13.00

Füzesgyarmati SK–Martfűi LSE

Két, a Dél-Keleti csoport mezőnyének második felében tanyázó együttes találkozója nagy csatát ígér a hétvégére, hiszen aki győz, lépéselőnyre tehet szert a másikkal szemben.

A Martfű négy vereség után pontot szerzett Kecskeméten és ezzel kicsit szabadult a lelki teher alól, de fel nem lélegezhet, hiszen egy újabb hatpontos meccs elé néz.

Az első fordulóban a Füzesgyarmat együttese sima győzelmet aratott a tiszazugiak otthonában, a második félidőben bemutatott jó játékával. Czinkon Szabolcs jobb csapatnak tartja a táblázaton közvetlenül mögöttük található ellenfelet annál, mint amit a helyezése mutat. Csak rossz passzban vannak, állítja az edző, aki öt játékosára sem számíthat a rendkívül fontos találkozón. Székely Dávid és Csúri Dájmond eltiltás okán, Amir Reza és Sindel Roland sérülés, Kinyig Milán pedig iskolai elfoglaltság miatt nem tarthat a csapattal szombaton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában