Labdarúgás

2023.12.04. 07:00

Gólzáporral zárult az ősz a Vármegye II.-ben – galériával

Az utolsó őszi fordulót rendezték a Vármegye II. bajnokságában. A hétvége különlegessége volt, hogy a négy mérkőzésből mindegyiket műfüves pályán játszották, az Abádszalók–Fegyvernek mérkőzést pedig elhalasztották. A Szentgyörgy mellett a Besenyszög is nyert szombaton, vasárnap pedig a Jászapáti és a Boldogháza gyűjtötte be a három pontot. A 16. körben a Tiszaszentimre volt a szabadnapos.

Szoljon.hu

A kék mezes besenyszögiek magabiztos győzelemmel zárták az őszi szezont

Fotó: Nagy Balázs

Jászalsószentgyörgy–Jászárokszállás 3–2 (1–1)

Jászberény, 50 néző.

Vezette: Peredi Tibor.

Jászalsószentgyörgy: DENCS – SERFŐZŐ, Kobela, Kónya V, FEKETE T., KANALAS, Kovács A., Szabó Z., Fogler, Tóth G., Farkas I. Edző: Gazsi István.

Jászárokszállás: Ungvárszky – Nagy B., Kiss Zs., Rédei Á., Susányi, Csikós T., Major (Ördög, 87.), Czuczor, Kovács T. (Bordás, 57.), Éliás (Bobák, 72.), Hopka. Edző: Csikós József.

Gólszerzők: Kanalas (7., 70., 90. – a másodikat tizenegyesből), ill. Czuczor (14.), Csikós T. (75.).

Kiállítva: Rédei Á. (90+3.)

Kiegyenlített első félidő után, a hazai csapat egy utolsó percben lőtt találattal otthon tartotta a három pontot.

Gazsi István: – Sok helyzetet hozó mérkőzésen a hajrában szerzett góllal sikerült megszereznünk a három pontot.

Csikós József: – Nem olyan őszünk sikeredett, amilyet szerettünk volna, de minden játékosomnak köszönettel tartozom és kívánok nekik jó pihenést az ünnepekre!

Tudósított: Gazsi István

Besenyszög–Kunmadaras 7–2 (4–0)

Szolnok, 50 néző.

Vezette: Medvegy Zsolt.

Besenyszög: Bezzeg – Berényi, Takács Á., VIRÁG (Székely Z., 81.), HÉJA (62.), Hegedűs G., Berki, Tóth K. (Suba, 64.), CSAJBÓK (Kálló, 78.), Csabajda (Patonai, 75.), SERFŐZŐ. Edző: Kocsis Andor.

Kunmadaras: Illés (Szabó Z., a szünetben) – Farkas M. (BERNÁTH G., a szünetben), Vas, Szabó J., Lólé (Kelemen Zs., a szünetben), LÁZÓK A., LÁZÓK N., SERES, Viktor P., Tasi, VADÁSZ. Megbízott edző: Lázók Attila.

Gólszerzők: Héja (3., 38.), Tasi (10. –öngól), Virág (43.), Csajbók (57., 64.), Suba (3.), ill. Lázók A. (70.), Seres (89.).

Dicséret illeti a vendégeket, mert az utolsó percig küzdöttek és sikerült szépíteniük. Méltó befejezése ez az őszi szezonnak, ilyen arányban is megérdemelten győzött a hazai csapat.

Kocsis Andor: – Egy jó iramú mérkőzésen hamar gólt szereztünk és az első félidőben eldőlt a mérkőzés.

Lázók Attila: – Jó játékvezetés mellett gólzáporos mérkőzésen nem tudtuk megnehezíteni az ellenfél dolgát.

Tudósított: Kocsis Andor

Tiszajenő–Jászapáti 0–2 (0–0)

Szolnok, 20 néző.

Vezette: Golecz Gábor.

Tiszajenő: TERJÉKI – Puskás, Hegyi, Nyuli B., NYULI R., TÓTH A., Kalmár (Mészáros L., 83.), Lajkó, Lakatos P., MÁRTON P., Fekete T. (Gál P., 88.). Edző: Márton Péter.

Jászapáti: Andrási – Papp B., Menyhárt, Csőke, Birkás, URBÁN, Lukácsi, DONKÓ, Balog N. (Lendvai, 28.), Béres, Tajti N. Edző: Menyhárt Dániel.

Gólszerzők: Tajti (64.), Birkás (90.).

Sajnos albérletbe kényszerült a hazai csapat az időjárás miatt, de odatették magukat, miközben több meghatározó emberük is hiányzott, így is sportszerű mérkőzést tudtak játszani.

Márton Péter: – Foghíjas csapatunk teljesen jól helytállt a kérdéses vezető találatig, egyenrangú ellenfelei voltunk az ezüstérmes csapatnak, és utána sem vallottunk szégyent. Sok sikert a vendégeknek.

Menyhárt Dániel: – Egy gyengébb játékerőt képviselő Tiszajenő ellen sikerült magabiztos győzelmet szereznünk az őszi szezon utolsó fordulójában.

Tudósított: Polgár Lajos

Jászboldogháza–Túrkeve 4–2 (1–2)

Jászberény, vezette: Simon Ádám.

Jászboldogháza: Pádár – Káposztás, Kordács, POMÁZI (Milic, 86.), Racs, Bodor, NAGY N. (Nagy Mi., 89.), KÖVÉR (Pomaházi, 88.), GÖMÖRI (Dékány D., 82.), Dékány P., Nagy Má.. Edző: Bodor Máté.

Túrkeve: Gulyás G. – Kállai Do., Lisznyai, Suszter, Kutich, PINTÉR I., Kállai Dá., Rapi, Fésűs-Farkas, Lövei, Király. Edző: Jandó Ferenc.

Gólszerzők: Racs (7.), Kövér (48.), Gömöri (63.), Nagy N. (78.), ill. Kállai Dá. (25.), Pintér I. (27.).

A játék képe alapján a két csapat között szinte osztálykülönbség volt.

Bodor Máté: – Győztünk, fontos volt, mert jobb így elmenni téli szünetre.

Jandó Ferenc: – Az első félidőben azt hittük, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést, de a másodikban az ellenfél felénk kerekedett és a lelkesedésükkel, akaratukkal nem tudtunk mit kezdeni.

Tudósított: Darók Viktor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában