Hírességek is pályára lépnek

2023.12.16. 16:30

Détári Lajos és Balázs Pali is gólparádét rendezne a tiszaföldvári jótékonysági gálán

Újabb és újabb hírek érkeznek a IV. Révay gálán pályára lépő hírességekről. Míg a Tiszaföldvári Sportegyesület közösségi oldalán néhány napja Détári Lajos László nevét említették, mára az is kiderült, hogy Balázs Pali is sportcipőt húz majd.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az utánpótláskorúak mellett felnőtt villámtornát is rendeznek a IV. Révay Jótékonysági Gálán. A homoki sportcsarnok hírességekkel telik meg december 21-én.  Ahogy arról korábban beszámoltunk, több év kihagyás után szervezik meg ismét a nagyszabású sporteseményt. 

A Tiszaföldvári Sportegyesület közösségi oldalán újabb és újabb információkat osztottak meg a résztvevőkről. Kiderült például, hogy a piros mezben játszó Magyarország (Hírességek) csapatát a gála fővédnöke, Magyar Zoltán és jó barátja, Détári Lajos irányítja. Míg a fekete mezben játszó Közéleti csapatot a térség országgyűlési képviselője, a MAFC sportköri elnöke, Herczeg Zsolt és a térség futsal mágusa, a TISE futsal szakágának vezetője, Szántó Lajos vezeti majd. A zöld mezben pályára lépő RÉVAY Team csapatát a 113 éves TISE szakmai igazgatója, Rétes Pál és a Szolnoki Tankerületi Központ vezetője, Rusvai Károly irányítja. A homoki csarnokban Balázs Pali, az országosan is elismert zenész nemcsak énekelni fog, hanem focicipőt is húz majd. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában