Vízilabda

2024.02.03. 09:00

Nehéz meccsel indítja a tavaszi szezont a Cegléd

Már január elején megkezdte az edzéseket a tavaszi szezonra a Cegléd OB I/B-s vízilabda csapata. Nem véletlenül, hiszen hétvégén folytatódik a pontvadászat.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Bár zökkenőmentes volt Sűrű Dezső együttesének felkészülése, az ASI DSE mellett több játékosuk hiányával is meg kell küzdeniük a fiúknak a tavaszi első fordulóban. A Cegléd halasztani szeretett volna, de nem kapott rá engedélyt, így különböző okokból kifolyólag Balla Dominik, Zeman Márton, Pataki Gergely, és Magyar Bence nélkül kénytelen kiállni a rangadóra.

Szeptemberben az odavágón nagy csatában 10–10-es döntetlenre végződött a felek találkozója, az ismert nehézségek ellenére a vasutasok most sem adnák alább. Sőt, a szoros mezőnyben jelenleg hatodik CVSE mindenképp a győzelemre hajt majd a kilencedik budapesti gárda ellen a Cegléden szombaton 11 órakor kezdődő mérkőzésen, hogy zárkózzon az élmezőnyhöz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában