Labdarúgás / Vízilabda

2024.03.04. 06:55

Marco Rossi reméli, a futballválogatott jobban teljesít majd, mint hétvégén az OSC

Különleges nap volt a szombati a vízilabda kedvelők számára, ugyanis elkezdődött az OB I. középszakasza, ráadásul a Szolnoki Dózsa egy OSC elleni rangadóval nyitott. Azonban kevesen gondolhatták, hogy futball rajongóknak is kedvez ez a mérkőzés, ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is ott volt a Tiszaligeti Vízilabda Aréna lelátóján, akivel beszélgethettek és fotózkodhattak a szurkolók.

Kovács Levente

Ismerős arc tűnt fel a lelátón a Szolnoki Dózsa–OSC OB I.-es vízilabda mérkőzésen. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi feleségével, Mariellával és segítőjével Cosimo Inguscióval a helyszínen tekintették meg a találkozót, hiszen Marco fia, Simone a fővárosiak egyik játékosa.

Marco Rossi, labdarúgó válogatott, vízilabda, Szolnoki Dózsa
Marco Rossi (jobbra) a helyszínen tekintette meg feleségével a Szolnoki Dózsa–OSC mérkőzést
Fotó: Mészáros János

A Rossi család öröme azonban nem volt felhőtlen az összecsapást követően, ugyanis a Dózsa 15–13-as sikert aratott a középszakasz első fordulójában.

Ennek ellenére szövetségi kapitányunk készségesen állt rendelkezésünkre egy rövid interjú erejéig.

– Sosem jártam még Szolnokon, ez volt az első alkalom, hogy itt lehetek – nyilatkozott hírportálunknak Marco Rossi. – Nagyon jól kezdte a Szolnoki Dózsa a mérkőzést, nem véletlen vezetett nagy különbséggel az elején, ezt követően azonban vissza tudott jönni az OSC. Kiegyenlített meccs volt összességében, de megérdemelte a győzelmet a hazai csapat. Remélem, a labdarúgóválogatottunk jobban teljesít majd az évben, mint ahogy azt szombaton az OSC tette – nevetett az 59 éves szakember.

És mit vár Marco Rossi a nyári Európa-bajnokságtól?

– Nehéz csoportba kerültünk, de ki kell hoznunk magunkból a legjobbat minden mérkőzésen. A szurkolók arról álmodnak, hogy továbbjussunk a négyesünkből, ami az őszintét megvallva, közel sem lesz egyszerű feladat, de mindent megteszünk majd ennek érdekében – zárta gondolatait a szövetségi kapitány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában