Futsal

2024.03.05. 17:30

Újabb sikert aratott a TiSE a felsőházi rájátszásban

A második fordulójához érkezett a felsőházi rájátszás az NB II. Keleti csoportjában. A TiSE pedig újabb győzelmével továbbra is tartja első helyét a tabellán.

Kovács Levente

A TiSE a budapesti Airnergy csapatát fogadta, amely az első fordulóban szabadnapos volt, így hétfőn lépett először pályára a playoffban.

Fotó: Shutterstock / Forrás: Illusztráció

Tiszaföldvár SE–Airnergy FC 4–2 (3–0)

Kunszentmárton, vezette: Muhari Gergő (Mákos M., Kondákor T.)

Tiszaföldvár: Sándor B. – Sindel, Székely D., Ficsor, Hevesi-Tóth. Csere: Gerhát (kapus), Vincze P., Bozsó, Sipos M., Balla, Szentmiklósi, Pintér V., Juhász Zs., Szécsi. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Székely D. (3., 19.), Győri (12. – öngól), Sindel (35.), ill. Sztojka (22.), Kazmouz (30.).

Kiállítva: Székely D. (40.).

Jól kezdett a TiSE, amely már a harmadik percben vezetéshez jutott Székely Dávidnak köszönhetően. Előnyüket a 12. percben egy öngóllal duplázták meg a tiszazugiak, majd Székely ismét eredményes volt, ezzel pedig 3–0 állt az eredményjelzőn a szünetben.

A második játékrészben az Airnergy talált be először, majd pedig egy gólra csökkentette hátrányát tíz perccel a vége előtt. Az i-re a pontot Sindel Roland tette fel, aki találatával beállította a 4–2-es végeredményt.

A Tiszaföldvár az újabb sikerével továbbra is tartja első helyét a tabellán, előnye ráadásul hét pont a második Csengerhez képest. A következő fordulóban szabadnapos lesz a TiSE, legközelebb március 18-án a Rubeola vendégeként lép majd pályára.

A felsőház állása: 

1. Tiszaföldvár 12 pont, 2. Csenger 5, 3. Rubeola 4, 4. Kincsem Futsal 4, 5. Airnergy 0 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában