Labdarúgás

2024.03.03. 19:40

Sima Tiszafüredi vereség a kiesési rangadón

Kiesési rangadóra érkezett Salgótarjánba a Tiszafüred csapata, más célja nem is lehetett, mint a győzelem. A vágyálom azonban hamar szertefoszlott, hiszen a hazai együttes már az első félidőben vendégei tudtára adta, őket is a siker vezérli.

Jegesi László
Close-up,Of,A,Leg,In,A,Boot,Kicking,Football,Ball.
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Salgótarjáni BTC–Facultas-Tiszafüredi VSE 3–0 (1–0)

Salgótarján, 300 néző, vezette: Sveda Marcell (Urgyán, Végh)

Tiszafüred: Tajti – Bertók (Antics, 57.), Iharos, Aranyos (Bernát, 73.), Ballók B. – Mácsai, Kovalecz, Barzsó (Hujbert, 73.) – Nagy Zs. (Pataki V., 57.), Kalmár F., Gránicz (Czimer-Nyitrai, 79.). Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Benkő (38.), Horváth M. (53.), Aranyos (56. - öngól).

Hiába próbált támadásokat felépíteni a Tiszafüred, átadásaiba rengeteg hiba csúszott, amelyekből kedvére kontrázhatott az újonc. A hazaiak már az első félidőben vezethettek volna több góllal a védekezésben továbbra is sokat bizonytalankodó Facultassal szemben. A második játékrész annyi változást hozott, hogy a vendégek mindent feltettek egy lapra, de az akciókban nem volt igazán átütő erő. Egy előrevágott labdából tovább növelte előnyét az Salgótarján, majd jött a harmadik, Dorcsák Zoltán együttese pedig örülhetett, hogy nem kapott több gólt.

Dorcsák Zoltán: – Az gyenge kifogás, hogy ebben az összetételben még nem játszottunk. A védelem továbbra sem állt össze, de támadásban is gyengén teljesítettünk. Megérdemelt a hazaiak sikere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában