Labdarúgás

2024.03.10. 17:14

Nem jutott előrébb a tabellán a Tiszafüredi VSE

Újabb kulcsfontosságú, a bennmaradás szempontjából fontos mérkőzés elé nézett a Facultas csapata. A vendégek korai vezetése után a nagy akarással játszó Tiszafüredi VSE azonban csak egyenlíteni tudott, így ismét elmaradt a várva várt győzelem.

Jegesi László
Tiszafüredi VSE, labdarúgás
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

NB III. Észak-keleti csoport

Facultas-Tiszafüredi VSE–FC Hatvan 1–1 (1–1)

Tiszafüred, 300 néző, vezette: Nyekita Benjámin (Kovács II. G., Kovács L.)

Tiszafüred: Tajti B. – KOVALECZ, Aranyos  M., Tamás Sz. (Bernáth, a szünetben), Ballók B. – BARZSÓ, Bertók (Iharos 61.), Mácsai L. – Gránicz, Kalmár F., Nagy Zs. (Pataki 78.). Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Kovalecz (33.), ill. Benkó (8.)

A hazai gárda nehezen kapta el a mérkőzés fonalát, a Hatvan pedig egy gyors kontratámadás után hamar megszerezte a vezetést. A Facultas csak a játékrész második felében ocsúdott, az egyenlítését követően viszont fordítani is tudott volna. Kimaradtak azonban a helyzetek, így egyenlő állással vonultak pihenőre a csapatok.

A folytatásban már egyértelműen a Tiszafüred irányította a játékot, a vendégek láthatóan az ellenakciókra rendezkedtek be. Egy-két alkalommal nehéz helyzetbe is hozták a folyamatosan rohamozó pályaválasztó védelmét, de a másik oldalon is jegyezhettünk fel néhány említésre méltó eseményt. A hajrában még Gránicz Patrik is hibázott ziccerben, így maradt a pontosztozkodás.

Dorcsák Zoltán: Továbbra sem mondhatjuk azt, hogy készen van a csapatunk, bőven van még hová fejlődnünk. Igazságos döntetlen született, sajnos azonban az egy ponttal nem megyünk semmire.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában