Futsal

2024.04.04. 16:30

Nem sikerült a bravúr, kiesett a kupából a Tiszaföldvár SE

Szerda este rendezték a Magyar Kupa negyeddöntőinek visszavágóit. A Tiszaföldvár SE Monoron, az első osztályú Maglód vendégeként lépett pályára és szoros csatában alulmaradt, így véget ért számára a sorozat.

Kovács Levente

Az első mérkőzésen a Tiszaföldvár SE hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Maglóddal, így győzelmi kényszerben utazott a meccsre.

Illusztráció
Fotó: Getty Images

A találkozó nagy csatát hozott, a csapatok nem bírtak egymással, így gól nélkül telt el az első játékrész. A fordulást követően is sokáig érintetlenek maradtak a hálók, a vége előtt egy perccel viszont betalált a Maglód, így 1–0-ra megnyerte a mérkőzést. Összesítésben így 2–1-el a Pest vármegyei csapat jutott be a legjobb négy közé, a Tiszaföldvár számára pedig tavalyhoz hasonlóan idén is a negyeddöntő jelentette a végállomást.

Maglódi TC–Tiszaföldvár SE 1–0 (0–0)

Tiszaföldvár: Gerhát – Sindel, Székely D., Balla, Szentmiklósi. Csere: Sándor B. (kapus), Vincze P., Sipos M., Bozsó, Bódai, Pintér V., Ficsor, Benedek Zs., Kasik. Edző: Bozsó László.

Gólszerző: Jenei (39.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában