Labdarúgás

2024.04.07. 19:30

Dicséretes döntetlent ért el a Tiszafüredi VSE

A legutóbbi két győzelem után ugyan még mindig kieső helyen tanyázik a Tiszafüred gárdája, de látótávolságon belülre kerültek számukra a még bennmaradást jelentő pozíciók.

Jegesi László

Ráadásul az a DEAC látogatott a Lipcsey Elemér sporttelepre vasárnap, akik ellen általában jól megy Dorcsák Zoltán csapatának.

Tiszafüredi VSE, labdarúgás, stock
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Labdarúgás, NB III., Észak-Keleti csoport

Facultas-Tiszafüredi VSE–DEAC 1–1 (0–1)

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Urbán Eszter (Gergely M., Juhász B.)

Tiszafüred: Tajti – Pataki (Nagy Zs. 58.), Bernáth, ARANYOS, KOVALECZ - BARZSÓ, Bertók (Ballók B. 58.), MÁCSAI - Gránicz, Kalmár, ENGEL. Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Kalmár (78.), ill. Jankelic (2.)

Már a második percben egy jól eltalált lövésből megszerezte a vezetést a vendég együttes, amellyel keresztülhúzta a Facultas számításait. Nem sajnáltatta magát azonban a Dorcsák-legénység, és három perc múlva már egyenlíthetett volna, de Kalmár lövését a kapufa mentette. Ezt követőne az ellenfél birtokolta többet a labdát, de igazi helyzet már nem alakult ki az első félidőben egyik oldalon sem.

Fordulás után nagyobb sebességre kapcsolt a Füred, cserélt és némiképp átszervezte játékát. Kapujuk elé szorították az eredményei alapján tavaszi elsőnek számító debreceni csapatot, és nagy erőket mozgósítottak a játékosok az egyenlítés érdekében. A vendégek egyértelműen kontrákra rendezkedtek be, de ebből már nem tudtak veszélyesek lenni. Nem úgy, mint a Tiszafüred, Mácsai Lászlóék a hajrában gólt szereztek (1–1), majd lehetőségük is akadt a győzelem megszerzésére, de csak helyzetig, gólig már nem jutottak el.

Dorcsák Zoltán: Örülünk, hogy egymást követő harmadik mérkőzésen sem szenvedtünk vereséget. Igazságos eredmény született ezúttal, de közelebb álltunk a győzelemhez esélyesebb ellenfelünkkel szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában