Labdarúgás

2024.04.03. 07:00

Vármegye II.: Nyeretlenül maradt az élmezőny

Némi meglepetésre a vármegye II. tabellájának első négy helyezettje nem tudott nyerni a 23. fordulóban. A listavezető Jászapáti az Abádszalóktól, a harmadik Tiszaszentimre a Kunmadarastól, a negyedik Jászalsószentgyörgy pedig a sereghajtó Jászboldogházától kapott ki szoros mérkőzéseken. A második Besenyszög pedig múlt heti veresége után ezúttal sem tudta begyűjteni a három pontot, csupán döntetlent játszott Túrkevével. Ezen a hétvégén a Tiszajenő volt a szabadnapos.

Szoljon.hu

Mindhárom dobogós pontokat vesztett hétvégén, így nem változott a sorrend a vármegye II. tabelláján az előző fordulóhoz képest.

vármegye ii, labdarúgás, jászárokszállás, fegyvernek
A kék mezes Jászárokszállás ezúttal nem fejtett ki nagy ellenállást a Fegyvernekkel szemben a vármegye II-ben
Fotó: Pesti József

Jászapáti–Abádszalók 1–2 (1–1)

Jászapáti, 100 néző.

Vezette: Bodac Tamás.

Jászapáti: VINCZE G. – Papp B., Szabari, Illés G., Csőke B., Birkás (Kiss G., 53.), Urbán, Balog N. (Lukácsi, 80.), Donkó (Lendvai, 30.), Béres, Tajti. Edző: Menyhárt Dániel.

Abádszalók: VARGA V. – HALAS M., Weiszhaupt, CSUKODI (Borsos, 82.), OLÁH L., Dányi, JUHÁSZ, HORVÁTH SZ., HALAS A., VARGA S., Szóládi (Pataki G., 88.). Edző: Lajos Tibor.

Gólszerzők: Tajti (43.), ill. Halas M. (38.), Oláh L. (52.).

Kitűnően előkészített pályán a nagy akarással játszó vendégcsapat támadólag lépett fel. A hazaiak enerváltan játszottak, nem volt átütő erő a játékukban. A vendégek megérdemelten vitték el a három pontot.

Menyhárt Dániel: – Nincs semmi gond, továbbra is egyértelmű a cél: megnyerni a bajnokságot.

Lajos Tibor: – Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, úgy gondolom megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A Jászapátival ilyen sportszerű mérkőzést még sosem sikerült játszanunk.

Tudósított: Budai István

Tiszaszentimre–Kunmadaras 2–3 (1–2)

Tiszaszentimre, 130 néző.

Vezette: Túró Kálmán.

Tiszaszentimre: Kalóz I. – Szőke T. (Szivák, 32.), Szőke P., Oláh Zs., Faghiura, SZŐKE Á., Nagy T., Csécsei (Gyulai, 85.), Juhász (Törőcsik, 85.), Gyarmati (Szoboszlai, 72.), Kalóz Á. (Németh J., a szünetben). Edző: Szoboszlai Zsolt.

Kunmadaras: Havellant – Vas M., Rózsa S., Szabó J., Lázók A., Lázók N. (Rózsa S., a szünetben) (Szabó Z. 77.), SERES D., Bernáth (Kelemen Zs., 77.), TASI, VADÁSZ, Farkas I. Edző: Lázók Attila.

Gólszerzők: Nagy T. (33.), Németh J. (78.), ill. Seres (13., 58.), Vadász (28.).

Ragyogó időben a hazai csapat sajnos nem tudta kiszolgálni szép számú közönségét, mert rossz felfogásban és kevés akarattal futballozott.

Szoboszlai Zsolt: – A mérkőzésen minden csapatrészben alulmúltuk magunkat, így nem is lehetett más az eredmény, mint a vereség. Legközelebb próbálunk javítani.

Lázók Attila: – A tavasz talán egyik legjobb játékát nyújtottuk, aminek meg is lett az eredménye, le tudtuk győzni az egyik legnagyobb riválisunkat.

Tudósított: Szoboszlai Zsolt

Jászárokszállás–Fegyvernek 0–3 (0–0)

Jászárokszállás, 60 néző.

Vezette: Ábel Péter.

Jászárokszállás: Farkas A. – Polyák, Ördög, Kovács T., Hornyák (Rédei Á., a szünetben), Kiss Zs. (Bobák, 69.), Czuczor, Csomor, Éliás (Major L., 56.), Hopka, Csikós T. Edző: Csikós József.

Fegyvernek: SEBESTYÉN J. – Bohács D. (Stallmayer, 57.), SZÁSZ K., Szabó M. (Knippfel, 75.), Domán (FEHÉR L., 62.), Bohács M., Karikó (NÁHÓCZKI, 85.), Fábián D., Pápai T. (Ballók, a szünetben), MOLNÁR ZS., Budai. Edző: Erdei Gábor.

Gólszerzők: Ballók V. (59.), Náhóczki (87.), Fehér L. (90+4.).

A hazai csapat egy félidőn át tudott csak partner lenni a jobb képességű vendégek ellen.

Csikós József: – Az első félidei jó játékunkat elrontottuk a másodikban, majd az egyéni hibáinkat az ellenfél könyörtelenül kihasználta.

Erdei Gábor: – Parázs hangulatú mérkőzésen szintbeli különbség volt, gratulálok a csapatomnak, és sok sikert a hazaiaknak!

Tudósított: Kiss Jenő

Jászboldogháza–Jászalsószentgyörgy 1–0 (1–0)

Jászboldogháza, 150 néző.

Vezette: Tóth Kristóf Attila.

Jászboldogháza: PÁDÁR L. – KÁPOSZTÁS, Kordács (Bodor, 77.), TÓTH E., Racs (Józsa, 90+1.), KISNÉMETH, Nagy M. (Elek, 60.), Gellérffy, Nagy M., Kövér, Gömöri. Edző: Bodor Máté

Jászalsószentgyörgy: Tóth Cs. – Fajka Á. (Kovács K., a szünetben.), Serfőző (Lázár M., 74.), Kobela (Ranyecz, 55.), Kónya, Kiss B. (Füleki, a szünetben.), Fekete T., Kanalas, Szabó Z., Tóth G., Farkas I.

Edző: Gazsi István.

Gólszerző: Tóth E. (9.)

A játék képe nem mutatta meg a tabellán elfoglalt helyezéseket, simán győzött a hazai csapat a nagyszámú közönség előtt.

Bodor Máté: – Az ilyen meccseken mindegy milyen játékkal, de győzni kell, ez a legfontosabb, a többi csak mellébeszélés.

Gazsi István: – Szépszámú közönség előtt a kilencven percet végig védekező hazai csapat ellen az eddigi szezon leggyengébb játékát nyújtottuk, ennek ellenére a második félidei játékunk alapján pontot vagy pontokat is szerezhettünk volna.

Tudósított: Darók Viktor

Túrkeve–Besenyszög 1–1 (0–1)

Túrkeve, 80 néző.

Vezette: Medvegy Zsolt.

Túrkeve: GULYÁS G. – Suri (Moldván, 69.), Geszti, Kutich (Varga A., 82.), LASKAI, KÁLLAI DÁ., SUSZTER, PINTÉR, Rapi, Győrfi (Árvai, 12.), Lisznyai. Edző: Jandó Ferenc.

Besenyszög: Bezzeg – Berényi, Virág, Héja (Patonai, 51.), NYESŐ, HEGEDŰS G., SERFŐZŐ, Tóth K., SZEKERES, Kozma, Berki. Edző: Kocsis Andor.

Gólszerzők: Suszter (90+5.), ill Serfőző (45.)

Küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.

Jandó Ferenc: – Kitűnő játékvezetés mellett megérdemelten tartottuk itthon az egyik pontot, a küzdelem és a kapus teljesítménye példaértékű volt, amire a jövőben lehet építeni.

Kocsis Andor: – A látottak alapján közelebb álltunk a győzelemhez, a lefújás előtt két perccel tizenegyeshez jutottunk, amit kihagytunk, és az ellentámadásból védelmi hibánkat kihasználva gól született a 95. percben.

Tudósított: Fekete Tamás

Góllövőlista

24 gólos: Kanalas Zsolt (Jászalsószentgyörgy)

19 gólos: Juhász Attila (Abádszalók), Menyhárt Dániel (Jászapáti)

18 gólos: Baga Márk (Tiszaszentimre)

17 gólos: Virág Benedek (Besenyszög)

10 gólos: Csikós Tamás (Jászárokszállás), Csőke Bence (Jászapáti), Héja Dávid (Besenyszög)

9 gólos: Berényi Dániel (Besenyszög), Varga Bence (Fegyvernek)

A vármegye II. állása

1. Jászapáti 48 pont, 2. Besenyszög 44, 3. Tiszaszentimre 43, 4. Jászalsószentgyörgy 37, 5. Abádszalók 36, 6. Fegyvernek 33, 7. Jászárokszállás 23, 8. Kunmadaras 19, 9. Túrkeve 18, 10. Tiszajenő 15, 11. Jászboldogháza 11 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában