Futsal

2024.05.01. 20:00

Győzelemmel búcsúzott közönségétől a Tiszaföldvár SE

Az idei szezon utolsó hazai bajnokiján a Tiszaföldvár SE hat góllal legyőzte a Rubeola csapatát az NB II. Keleti csoportjában.

Kovács Levente

Az idei szezon utolsó előtti fordulójában a Tiszaföldvár SE a Rubeola csapatát fogadta a Kunszentmártoni Sportcsarnokban.

A szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzésén is simán nyert a Tiszaföldvár SE
Fotó: Facebook.com / TiSE

Tiszaföldvár SE–Rubeola FC 9–3 (5–0)

Kunszentmártoni Sportcsarnok, vezette: Aczél Tibor (dr. Tapodi P., Minda G.)

Tiszaföldvár: Sándor B. – Sindel, Ficsor, Benedek Zs., Kasik. Csere: Gerhát (kapus), Szabó T., Bozsó, Szentmiklósi, Szécsi, Polák, Pintér V. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Benedek Zs. (3., 7.), Sindel (7., 9., 23. – a másodikat hatméteresből), Szabó T. (11.), Szentmiklósi (23.), Pintér V. (26.), Polák (33.).

A tiszazugiak számára már csak a szép búcsú volt a tét saját közönsége előtt, ugyanis a bajnoki címet már megnyerték korábban. Nem bízta a véletlenre a meccset a TiSE, tizenegy perc után már 5–0-ra vezetett, a szünetig pedig nem változott az állás. A második félidőben tovább növelte előnyét Bozsó László együttese, és 9–1-ről fordultak a hajrára. A meccs végén még két gólt lőttek a csömöriek, és kialakították a végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában