Ingatlanajánló

2022.04.30. 19:55

Kicsi téglaház nagy víznél Öcsödön eladó!

Közvetlen vízparti nyaralóra vágyik? Öcsödön akad egy eladó! A helyes kis téglaépület és az ingatlan egyéb épületeiben öröm lesz a nyár és minden nyugalomban eltöltött hétvége!

Szoljon.hu

A nyaraló főbb jellemzői: 1450 négyzetméteres telken helyezkedik el. A telek közvetlen vízparton van. Az ingatlan 3 külön álló épületből áll, mindhárom épület téglából épült. Az első épületben egy nappali és egy tetőtéri hálószoba van, a második épület egy fedett teraszból és egy konyhából áll, a harmadik épületben fürdőszoba, kamra, fatároló és egy külön illemhelyiség került kialakításra. A tetőfedés anyaga cserép, a fűtésről egy vegyes tüzelésű kályha gondoskodik.

A villany mindhárom épületben bevezetésre került. A vízellátás fúrt kútból (kb 60 méter mélyről) házi hidrofor rendszerrel megoldott. A kert folyamatosan karban tartott, a telek körbe kerített, gépjárművel az udvaron lehet parkolni. Dísznövények, bambusz, diófák, évelő növények és füge bokrok díszítik a környezetet. A nyaraló saját stéggel rendelkezik.

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!