Ingatlanajánló

2023.02.11. 15:30

Bababarát vonalak egy 90 nm-es, elegáns szolnoki otthonban!

Az eladásra szánt, 90 nm-es családi ház egyszerre áraszt eleganciát és baba illatot. Már a hirdetési fotók alapján. Lessen be velünk a 2056 felújított megyei házak talán legszebbikébe!

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Szolnokon az Eurokerámia közelében lévő utcában eladóvá vált egy 90 négyzetméteres, 3 szobás, teljes körűen felújított családi ház. A ház magas beton alapra épült, 7 lépcsővel jutunk fel a házba. A házat egy évvel ezelőtt felújították. Új fürdőszoba, új konyha kialakítása, villanyvezetékek teljes cseréje, víz- és csatorna rendszer teljes felújítása megtörtént. 3 szobában laminált parketta burkolat van, valamint az összes nyílászáró cseréje is megtörtént. 

A ház fűtése hűtő-fűtő klíma, valamint gázkonvektorok. A melegvizet pedig átfolyós gázbojler biztosítja. A kert mérete 453 négyzetméter, még rendezést igényel. Az udvarban egy alsóépület található, ahol műhely és garázs lett kialakítva. CSOK-ra alkalmas az ingatlan. 

Irányár: 30,9 millió forint.

Forrás: ingatlanbazar.hu

További efelújított házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!