Ajánló

2024.01.21. 11:25

Elbújna a világ elől? A kunszenti ingatlan és környéke tökéletes lehetőséget biztosít erre!

A Kunszentmárton mellett, a Csengedi Kőrös Holtág partján található ingatlan nyaralónak és állandó lakóhelynek is tökéletes. Ide tényleg csak a bőröndjét és csalit kell hozza, a házhoz jár a teljes bútorzat és a felszerelés, a fűnyírótól a gázgrillen át a SUP-ig. Ráadásul a telek parkosított és félautomata öntöző rendszerrel van ellátva, fedett kocsibeállóval és még saját stéggel is rendelkezik.

Szoljon.hu

“Közvetlen vízparti, téliesített nyaraló eladó! Kunszentmárton mellett, a Csengedi Kőrös Holtág partján eladó egy 800 négyzetméter területen (művelés alól kivont) lévő nyaraló. A telek parkosított, a félautomata öntözőrendszer kiépített, fedett kocsibeállóval és saját stéggel rendelkezik Az épület tégla (B30) építésű, kétszintes, alapterülete 25 négyzetméter. A földszinten amerikai konyhás nappalit, étkezőt, konyhát, valamint egy teljes értékű fürdőszobát alakítottak ki. A vízellátás fúrt kútról házi vízművel, a melegvíz ellátás bojlerből, a fűtés panoráma kandallóval és olajradiátorokkal megoldott.

Az emelt falú tetőtérben egy kis közlekedő, egy szülői szoba (11.5 négyzetméter, holtágra néző), valamint egy vendég-gyermek szoba (9 négyzetméter) található, s mindkettő franciaággyal és fenyő bútorokkal van berendezve. A teljes épület alápincézett!

 

A nyaraló előtt polikarbonáttal fedett terasz, oldalánál zárható szerszámtároló és fatároló található. Teljes bútorzattal, felszereléssel (fűnyírótól a négy égős gázgrillen át a SUP-ig) kompletten, akár állandó lakhatásra is alkalmasan eladó! Az épületen internetalapú kamerarendszer és riasztórendszer van. Ide csak csalit és kaját kell hozni!

A holtág halban gazdag, az övezetben üdülő ingatlanok találhatók, így nyugodt, csendes környezetben lehet pihenni, horgászni, csónakázni, úszni, supozni! A nyaralótól 6 percre, Kunszentmártonban, autóval minden elérhető amire a hétköznapokban szükség van: piac, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, üzletek (Lidl, Peny, Pepko, stb.). A közelben található a Cserkeszőlői Gyógyfürdő amely nagyrészt kerékpárúton is megközelíthető, továbbá a Tiszakürti és Szarvasi Arborétum valamint a Békésszentandrási Duzzasztó is.[...]”

 

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!