BALESET/ FRISSÍTVE, GALÉRIÁVAL

2018.08.03. 12:01

Frontális karambol történt a 4-esen, egy ember meghalt

Egy ember a helyszínen életét vesztette, többen súlyosan megsérültek.

Szoljon.hu

Egy ember életét vesztette, többen súlyosan megsérültek a balesetben

Fotó: Csabai István

Frontális karambol történt Szolnok külterületén, a 4-es főút 95-ös kilométerszelvényénél – mondta el érdeklődésünkre Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy Opel és egy Seat személyautó ütközött össze, az elsődleges információk szerint a balesetben hatan megsérültek, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben a baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére, a forgalmat terelik. A közlekedők mindkét irányból Tószeg felé kerülhetik el az adott útszakaszt!

12 óra 39 perc

Hírportálunk információi szerint az érintett szakaszt műveleti területté nyilvánították.

13 óra 52 perc

Németh Ádámtól, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivőjétől hírportálunk megtudta, hogy a helyszínre érkező tűzoltók az egyik járműből két embert feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki, egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Mellettük még négyen szenvedtek súlyos sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították.

A helyszínen Szabó Zita megyei rendőrségi szóvivő kollégánknak elmondta, az egyik gépjármű az előtte lévő előzésébe kezdett, ezt viszont nem tudta befejezni, összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő gépjárművel, amelyben egy család utazott.

A rendőrség szakértők bevonásával viszgálja a baleset körülményeit.

A feltételezett okozó gépjárművezetőt súlyos sérülésekkel szállították el. A sérültek között van súlyos, életveszélyes állapotban lévő is.

FRISS – 15:15

A műszaki mentés és a baleset helyszínelése befejeződött, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában